Ezomiki Kizlar merhabalar yenidoğan bebeğim için biberon önerisi istiyorum sizlerden? Kullanıp memnun olan araştırıp o markayı alan bana da yardımcı olabilir mi? Biliyorsunuz biz anneler bebeklerimiz için hep en iyisini düşünürüz❤️🙏
Duygukocc Ezomiki lansinoh süt sağma pompasıyla lansinoh kullaniyorum anne göğüsü şeklinde hemde emziriyorum meme reddini engel diye yazıyor biberonda hemde emdikçe geliyor biberondan böyle ağzına dökülmüyor böylece emmesi güçleniyor ve boğulma tehlikesi olmuyor tavsiye ederim
Merveakbulutt Ezomiki bende philips avent aldım canım ablamda 2 çocuğunda çok severek kullandı hemde kendi bebeğime aldım önerebilirim anne göğüs ucu ile aynı uyumlu meme reddini engelliyor
Ezomiki Duygukocc merhaba öneriniz için teşekkürler ,kaç ml lik kullanıyorsunuz ve lansinoh un cam olmadığını ama cama yakın bı maddeden üretildiğini duydum koku yapıyor mu?
Duygukocc Ezomiki yok canım hiç koku yapmıyor evet cam değil ama öyle plastikde değil bayağı böyle cam gibi kalın yapıda 160 mllik kullanıyorum
UrazyadaMasal Bende lansino aldım çok yumuşak memesi ve anne memesine benziyor cam 240 ml lik tercih ettim. 3 aylıkken çalışacağım için mecburen biberona geçiş yapicaz ve bu süreçte beni de emsin istiyorm. Araştırdım ve en yakın biberon buymuş.
Ezomiki UrazyadaMasal çok teşekkürler 🙏 şimdi baktım da alışveriş sayfalarından gerçekten lansinoh kullananlar bayaa memnun diğerlerinin akittigindan falan sikayetciler
Ezomiki Merveakbulutt teşekkür ederim 🙏 Philips avent ile lansinoh arasında kaldım ikisinden birine karar vereceğim artık