irorkay okroya sanırım a life hastanesi ile devam edeceğim. En azından doktorunu biliyorum. Fiyat olarak sigorta yaptıracağız 4800 ama tabi bu fiyatla bitmiyor. Detaylı ultrasondur, odur budur 6 bini bulur yine. 🥺
Bbcln2913 irorkay ben de bu gün oradaydım keseyi görmek için gittik gördüm Allah’a şükür kalp atışını duyalım sonra paket konuşalım dedi doktor siz kime gittiniz
okroya irorkay detaylı ultrason ve epidural malesef bilginim kadarıyla hiç bir hastanenin doğum paketine dahil olmuyor. Herşey gönlünüzdeki gibi olur inşallah 🌸
irorkay Bbcln2913 ben ebru hoca ile devam edeceğim sanırım. Ona eskiden de başka hastanedeyken gitmiştim. Siz?
Bbcln2913 irorkay Kadriye hocaya gittim ve bayıldım o kadar nazikti ve çoğu doktorun yapmadığı şeyi yaptı ne yemeliyim ne kadar dinlenmeliyim hepsini anlattı
irorkay Bbcln2913 memnun kaldıysanız çok iyi ❤️ ben dediğim gibi ebru hocaya önceden gittiğim için ona giderim diye düşündüm. Bu arada hastane paket olarak fiyatı fazla diyebilir. Sigorta şeklinde yaptırırsanız daha uyguna geliyor. Yine de araştırın tabi ki
Chucky irorkay 10 muayene ve her şey dahil zaten 10 kere anca gidiyorsunuz 2 hafta içersinde gittiğinizde de ücret ödemiyorsunu doğumda refakatçisinin yemeğinden çocuğun ilk aşılarına topuk muayenesine falan kadar hepsini karşılıyor
irorkay Bbcln2913 aynen öyle a life İn doktorları iyi ama. Ebru hoca da iyi. Oskar hoca da iyidir. Aklınızda bulunsun. Kadriye hocanın da iyi olduğunu sizden öğrendim şimdi iyi oldu 😊😊
Chucky irorkay valla bende çok sevindim ilk hamileliğimde de orda doğurdum şimdi de oraya gidiyorum ama Drdan da çok memnunum tavsiye ederim yani
Damlahtp Yasminmistik sizene belki parası var özele gidiyor üslubunuza dikkat edin emir kipiyle konuşmayın haddinize değil bence