Ananasveannesi Merhabalar 🤗 en çok kaç numara bez kullanılıyor birde ıslak mendil bir paket ne kadar gidiyor ortalama yardımcı olur musunuz ? Biraz stok yapmak istiyorum da 🙏🏽
ssnnmmm Ananasveannesi ben ıslak mendil değilde pamuk stokladım e bebekten 1numara çok kısa süre kullanılıyor 2ve 3daha çok kullanılıyor dedi çevrendekiler
Duygukocc Ananasveannesi ıslak mendil kaçlı olduğuna bağlı ne kadar alabilrsen al canım onların numarası yok sonuçta bende doğum yapmadan önce 65 tane civarı stok yapmıştım 3lü yada 4lüler indirime giriyor hep almıştım öyle bezde 3 numara daha çok kullanılıyor bence çünkü 1 numara kısa süre kullanılıyor çabuk büyüyor bebekler 2 numarada 1 numaradan daha uzun süre kullanılıyor 3 numara çok daha uzun süre kullanılıyor çünkü 3 numaraya gelene kadar bebekelr çok daha hızlı kilo alıyor 3 numara civarı daha yavaş kilo alıyor
Tazeanne0 Ananasveannesi bezi bilmiyorum çünki yeni hamileyim o aşamalara gelmedim ama ıslak mendil konusunda kesinlikle aktivex asla pişik yapmıyor benim annem kardeşlerimde hep bunu kullandı ve hiçbirinde pişik olmadı cidden faydalı 😊
Naazz 1 numara büyüklerden bir paket yetiyo sonra 2 numaraya geçiyorsun. Ben doğduğunda ıslak mendil kullanmamıştım alt silme pamuğu ıslatıp silmiştim pişik flan olmamıştı hiç ☺️ Dışardayken katkısız ıslak mendil tercih edebilirsin
Naazz Mom046 ben ebebekten almıştım 6 al 5 öde gibi kapanyaları oluyodu öyle stokluyodum şimdi yeni bebeğime yine alcam
Ananasveannesi Duygukocc teşekkür ederim canım tamamdır dediklerini göre hareket edeyim ben o zaman 🤗
Duygukocc Ananasveannesi rica ederim 😊bende pamuk kullandım ama pek hoşlanmadım böyle ıslak bendille boynunu falan siliyorum poposunu siliyorum temiz oluyor yani normal sadece pamuk ne kadar temizleyebilirki bide benim bebeğim çok terleyen bi bebek buda koku yapıyor onda bebek ıslak mendili kullnarak temizliyorum
Naazz Ananasveannesi primanın sadece pure serisi katkısız. Ben ilkinde prima almıştım o zamanlar pure serisi yoktu ama bağımlı oluyo diyorlar gerçekten başka bez kullanamadım. Bu sefer ya molfix ya sleepy almayı düşünüyorum
Naazz Duygukocc temizleme pamuğu ve suyla temizleyeceksin canım. İçinde ne olduğunu biliyosun sadece su. Seninki değişik bir bakış açısı☺️