Gamiiiii Kızlar selam Pazartesi günü ikili Teste gideceğim. 13 hafta olacağız . Ama öğrenebilirmiyiz . Öğrenen varmı cinsiyeti???
Emoztrk Gamiiiii doktorum yüzde 90 kız dedi yüzde 10 da yanılma payı varmış iki hafta sonra gel kesinleşir dedi ama ben gidemedim henüz ay başında gideceğim
haticeD08 Gamiiiii bana 11+4’te tahminini söyledi doktor ama çok içselleştirme diye de ekledi. Eğer görüntü verirse doktorun özel bir prensibi yoksa şu haftadan önce söylemem diye öğrenebilirisiniz.
Zuhal6234 Gamiiiii benim de ikili taramada %70 kız gibi duruyor demişti ama net olarak Bi daha ki kontrolde netleşecek hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inş 🙏
Esmanurs Tahmini söylerler muhtemelen bende 13+4 üm 26somda doktora gideceğim kesin değilse söyletmeyeceğim açıkçası
Nisan30 Esmanurs evet tahmini ve yüzdeli cinsiyeti bende duymak istemem her ne kadar cinsiyet önemli olmasada yinede her annenin gönlünden geçen bir şey oluyor o yüzden hayal kırıklığına uğramak istemem bana 11+6 da pipi gösterdi ama emin olamadım yinede
M_1_2 Gamiiiii bn 14+2 yim en son 11 haftalıkken gitmiştim arkası dönüktü öğrenemedik. Dört gün sonr ainşallh gideceğim. Nasipse bakalım rüyam da hep kız görüyorum ama hayırlısı
Krizantem_ Ben 12. Haftamda gittim 2li test icin doktor henüz erken dedi. Bugün 15. Haftamıza girdik 12 gün sonra randevumuz var inşallah gösterirse öğrenicez cinsiyetini:)
Nisan30 Gamiiiii ben 11+6 da gittiğimde pipi gibi bişey gösterdi sencede pipi değil mi dedi doktor bende gördüm ama inanmadım 🤭 hiç beklemiyordum cinsiyetini tahmin edeceğini haftaya 13 oluyoruz o zaman tekrar gideceğim bakalım ne diyecek 🥰