Rotinda17 Eoyk 31+2 haftalık olduk Sağa be sola yatmaktan bacaklarımı hissetmiyorum yüzüstü sırtüstü yatmayı özledim en çok Ve aşırı kilo almışım bu beni çok üzüyo.. Onun dışında çok şükür herşey iyi Sizde durumlar nasıl ?
Nehirr88k Eoyk 30+1 haftalıgım kaburga agrilarim ve sola yatmak dışında gayet iyiyiz cok şükür Rabbim evlatlarimızı zamanında saglicakla kucaklamamızı nasip etsin insallah 💕🤲🤲
Ysd00 30+4 olduk bugün bizde :) Bazen bir yerden bir yere geçiyor gibi oluyor kasılıp gevşiyor o biraz değişik hissettiyor bana🙈 onun dışında çok hareketliyiz, rahatız çok şükür 🤲🏻😍 bazen de çatı ağrım oluyor 🙈
Eoyk Aynı durum bizdede var artık çok tekme değil de karnım kalkıp iniyor ve genelde hep sağda bizimki yatışlar bende de problemli yüz üstü çok uzun uzanamıyorum ayaklarımın altına yastık koyuyorum yüksek öyle anca
anneebrulice Bende çok kilo aldım diyet verdi doktorum böyle giderse bebek kilolu olacak normal doğuramazsın dedi moraller bozuk ve vajinada bazen aşırı ağrı oluyor yüzüstü ve sırt üstü yatmayı özledimm🥰🥺