Ozlemyeni Bebegimgeliyo ben 17 ile ogrendim gebeligimi adet gununde.gec dollenme olmus😊 insallah saglikla devam eder
Bebegimgeliyo Ozlemyeni cok ayıp olucak ama ben bebeğin günü gününe ne kadarlık olduğunu biliyorum eşim asker zaten sürekli evde olmadığından 😂😂 yani afedersinizde 15 günlük bebek için normal mi
Selinda Melo24_ bu kadar bilgili değilim malesef 😔 ben öğrendiğimde betahcg 21000 di proestoron da 18 buçuk çıktı doktor gayet iyi dedi. Neye göre iyi kötü bilmiyorum. İçinizi ferah tutun. İlk gebeliğiniz mi
Selinda Ozlemyeni of evet yaaa. Sevincimi yaşayamadım daha. İlki düşük olunca aman keseyi görelim dur aman kalp atışı da gelsin. Pozitif ol diyorlar da nerdeee
Ozlemyeni Selinda pozitif olunmuyoki.gecen cicek sepetinde indirim vardi bebek arabalarinda.simdi dedim ocaktan sonra artar bu alsak mi acaba ama bu heyecani falan ailelerle paylasamiyosun.dur daha bekle daha 3 ay daha 😂
Hilalpak1 Ozlemyeni valla doktorum beni biraz korkuttu hiç denemedim ağızdan almayı 😂 okuduğum yorumlarda pek iç açıcı değil herkesde farklı etki yaratıyormuş onun için ben vajinadan almaya devam progestanı 😂
Hilalpak1 Selinda çok kolay olucak eminim zaten gün geçtikçe alışıyorsun artık benim iki düşüğüm oldu doktorum öyle verdi banada sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin allahım 🙏🏽
Selinda Bebegimgeliyo ben 21000 de öğrendim ama o sürekli yükselen birşey ya sizink de yükselir bence
Selinda Hilalpak1 benim de bir kere düşük oldu Allahım tekrarını yaşatmasın 🙏🏻 Bu arada isim çok tanıdık geliyor. Denizliden misiniz ☺️
Selinda Bebegimgeliyo 11 kasımdı son adet tarihim. Ama doktorum 6 kasım kabul ediyorum dedi betahcg ye bakarak
Gamze-34 Merhaba benm bt hcg oranım 326 çıktı fakat hamile kalmadan once folık asit kullanmadım herhangi bir sıkıntı olur mu acaba
Mihree3 Gamze-34 Gamze-34 bende öyle kullanmadim değerlerim biraz düşük çıktı sanırım bu yüzden şuanda 5+5 haftaligim 10 gündür kullanıyorum.
tanya25 Kızlar bende bugün 5+2yim yarın keseyi görmeye gidicem ama daha önceden iki düşüğüm olduğu için çok korkuyorum inşallah bu kez her şey yolundadır nolur bana dua edin😞🙏
Hilalpak1 tanya25 biliyorum canım o korkuyu benimde iki düşüğüm oldu şuan bende 5+1 oldum yarın bende gidicem keseyi görmeye inşallah görürüz hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏽😘
Gamze-34 Birde hamıle kalmadan önce ağır metal testi yaptırmak gerek dıolar ama ben onu da yaptırmadım