Gizemnaz_ Kızlar cok sukur kesemizi gorduk kese duzgun dedi 22 mm boyu fakat kanama durmak bilmiyor doktorum yapabilcek birseyimiz yok ilac dısında dedi dinlen dedi zaten yerimden kalkmiyorum ama endise icinde oluyorum hep yarın tekrar gidicem 6+5 olucaz
Dlngnz Gizemnaz_ canım ben 14 haftaya kadar hem kanam oldu adet kanamas gibi hemde çok şükür 28 haftalık olduk bebeklerimin ikisi iyi çok şükür ilaçlarını düzenli kullanan hiç kalkma yerinden inşallah biran önce kanmam kesilir 🙏 sağlıkla al yavrunu kucağına 🙏🤗
Cupkek Gizemnaz_ Bu kanama ilaçtan mı acaba canım famera ile kalmıştın ya ? Çünkü bende kanama yaptı ara ara iç çamaşırım batıyor
ezomom Gizemnaz_ benimde 12.haftanın sonuna kadar sürekli kanamalarım oldu ama çok şükür ondan sonra herşey yoluna girdi şuan 20 haftalık olduk. Benim doktorumda aynı şeyi söylemişti ilaçları kullanmak ve dinlenmek dışında yapılacak hiç bir şey yok inşAllah şifa olurlar her şey çok güzel olur içinizi ferah tutun 🙏😌
Tb81 Gizemnaz_ canım burda seninle çok konuştuk bir çok yöntem kilo verme denedin gebe kalabilmek için şimdi hamile olduğunu gördüm çok sevimdim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini😘😘😘😘inşaAllah kanamanda en kısa zaman da biter de güzel bir hamilelik geçirirsin
Gizemnaz_ Dlngnz ayy cnm bian gozlerim doldu icim ferahladi ayni dedigin adet olur gibiyim insallah benimde saglikli ilerlerler sende saglikla al kucagina insallah🙏
Gizemnaz_ Cupkek cnm evet femara ile kaldim bilmiyorum ki ondan dolayimi sende mi femara ile kaldin canm
Cupkek Gizemnaz_ Hayır kuzum kalmadım daha ben bu ay başladım bekliyorum Allahın izniyle çok umutluyum yumurtlamayı hissediyorum iki kere sümüksü akıntı geldi afedersin o yumurtlamamıydı acaba sende de oldumu yada çatlama? Bu arada kanaman geçer inşallah arkadaşım da famera ile kaldı böyle ilk haftaları kanamalı geçti ama şükür güzel ilerliyor 😊
alenrenas1 Gizemnaz_ bende femarayla kaldım ama bende hiç kanama olmadı cok şükür sizde dikkat edin kendinize eminim gececek 🙏🏻
Gizemnaz_ Cupkek oylemii insallah benimkiside gecer canm evet yumurtlamada oyle akintim okdu catladi cunku birde bu ay olmasada uzulme once adetini duzenliyor benim 2 ay adetimi duzene soktu 3.ayda hamile kaldigimi ogrendim insallah saglikli bir gebelik olur seninde haberlerini bekliyorum cnmm🙏
Gizemnaz_ ezomom canim evet dinleniyorum simdilik peki seninkiside adet gibimiydi yani pet takiyorum artik
Gizemnaz_ Tb81 caniimsiin yaa evet yok kilo vermeydi yok kürlerdi derken cok sukur kaldim simdide bu sureci atlatmaya calisiyorum psikoljik olarak kanama insani cok yipratiyor zaten zor kaldim bide boyle uzulmek beni cok yoruyor insallah gecer allah razi olsun dualarini hic eksik etmedin ustumden canim🙏😘😘💜
Bluemom Gizemnaz_ insalalh allah sana saglikla kucagina almayi nasib eder ❤️ O kadar cok istiyorumki senin Dogurdum postunu görmeyi
Gizemnaz_ Bluemom ayy canim cok sagoll🥰🙏sende guzel yavruna guzel kokuna kavustun saglikla buyut sende canim🙏
Cupkek Gizemnaz_ inşallah geçer bu zamanların Alırsın bebişini ❤️ Canım o akıntı tuttuğu ay mı oldu 3 ay boyuncamı oldu
Tb81 Gizemnaz_ moralini bozma canım çoğu hamilelinin başına geliyor bu kanama.. dikkkat et inşaAllah gör bak bu günler geçmiş bebeğini kucağına almışsın ☺️☺️
ezomom Gizemnaz_ benim genelde 1 gün adet gibi geçip sonrasında kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyordu 3-4 defa yaşadım bu durumu.
Anne18 Gizemnaz_ canım sakın uzanma bir yere ahır kaldırma tuvalet dışında bir yere kalkma ilişki olmasın inşallah durur kanaman
ftmftmb Benim arkadaşımın kanaması haftalar boyu sürdü bazen bazen azaldı bazen arttı. Şu an daha iyi elhamdülillah hala riskli gebelik ama eskisi gibi değil ileri zamanlarda gebeliği, bebiş de kendi de iyi şükür.