BrcHmt Kızlar eşleriniz bebişleri ne zaman hissetmeye başladılar ? 21 haftalık olduk biz. Eşimin elini her hareketinde karnıma koyuyorum hissedemiyorum diyor 🙄
Deletedmom15 BrcHmt benim ilk gebeliğimde 24. Haftada hissetmişti eşim en iyi hissettiği zamansa 26. Haftada olmuştu
H-melek BrcHmt bizim çok ilginç bir şekilde oldu. İkimiz de hiç hissetmemiştik eşim elini karnıma koydu ve bebiş o an resmen döndü çok ilginçti aynı anda hissettik ilk olarak♥️ 17. Haftada
Aynurr16 BrcHmt doğuma 9 gün var eşim hala hareket ettiğini görmedi sadece o değil kimse göremedi 🙄 bizim bebek biraz nazlı kimseye oynamıyo 😂😂
BrcHmt H-melek valla bravo size o zaman ☺️👏🏻 Biz 7/24 deniyoruz diyorum artık yuh bunu da mı hissetmedin 😂 gerçi kilom fazla yağdan da hissedemiyor olabilir 😂
MervErdo Bizimki 21de hissetmeye başladı oğlum sağolsun babasının sesine bile hemen tepki veriyo bana geldu mi tık yok 😂
Gulsen4224 BrcHmt aynı bizim durum 22 olduk bugün koyuyor elini ben hissediyorum eşim hissetmiyor tekmeler başlasın o zmn hissederler 🙈🥰😂
ikiponcik_annesi Bende 17 haftalığm çok rahat hissediyorum ama eşim dokunmaya bile korkuyo bi geçen aksambi kere ayağını diremişti zorla karnıma ellettim korka korka he he dedi geçti anladığını sanmıyorum 🤣🤣
ikiponcik_annesi Bsmlh evet cnm ben çok rahat hissediyorumda o korkamsa zaten anlıycakta korkuyo diye bebekte tepki vermiyo sanırm korkutmuyo babasını😁