Çok mu kilo aldim?😓
Fidashka 13. Haftamdayım sigara kullanıyordum hamilelik öncesi öğrendiğim gün sigarayı bıraktım ondanmı şekerim mi var bilmiyorum tam 5 kilo aldım şaka yapıyor olmalısın 25 haftalık hamileyim diyor surat asıyorsun ben ne edeyim bacım bide benim gibi olanları düşün 😂 ama şaka biyana 3 yıl bekledim ballımı 😇 iyi olsunda annesi kurban ona 🙏 cümleten sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim kilo verilir 💞
Sizinkiler kilomu kizlar ben soleyimde moralleriniz duzelsin 32 haftaligim ve 23 kilo aldim ☺☺ve moralimi hic bozmuyorum
Fidashka 24 haftalığım 11 kilo aldım😂😂😂
Fidashka 17 haftaligim ve ben simdiden 5 kilo aldim. Sen gayet iyisin bence 😒
20+3 haftadayım 5 kilo almışım 😣😔pişmanımmm
Ne duymak istiyorsunuz anlamıyorum kimin kaç kilo aldığı kendi vücuduna mevcut kilosuna boyuna göre değişir. İdeal kilosunda hamile kalan bayanların hamilelikte 12 kilo civarı kilo aldığı doktorlar tarafından söyleniyor ona göre kendi kontrolünüzü kendiniz yapın
32 hafta dayım 8 kilo aldım hiiiçççç te moralimi bozamam şimdi almayacak da ne zaman alacaz 🤗Bebişlerimiz saglıklı olsun da verilir 🌸
- Düzenlendi
Vücut kitle endeksine göre hamilelikte alınacak normal kilo değerleri bilgileri yazıyor. Ben kilomu buradakilerde kıyaslayınca moralim bozuluyor. millet doğrusu doğuracak, Üç beş kilo aldım yazıyor. artık o tabloya göre değerlendiriyorum kendi kilo alımımı. Ve doktorumun dediğini önemsiyorum. Yoksa insanı bunalıma sokar buradaki hamileler.
Fidashka bence gayet normal yaa ben 20 haftamdayım 4 kğ verdim almak değil bence vermek sıkımtı hamilesim alacaksın elbetde
22+6 yım 10 kilo aldım 5 kilo benim yanımda çerez kalıyo 😂
SenHepMercimekOlarakKalacaksin bende 3 kilo almıştım 16. Haftama kadar geçen hafta bi sebepten ötürü doktora gittim ve 2 haftada 2 kilo aldığımı gördüm nasıl becerdim bilmiyorum😞 tartı bozuk muydu acaba ya😕