Bsnr 1.5 yıldır evliyim 2 kez kimyasal gebelik gecirdim ve 7 aydır korumasız iliski yasiyorum hala hanile kalmadım böyle olup saglikli gebelik elde eden varmı?
Bsraao Bsnr canım kimyasal gebelikte bir gebelik sayılabilir hamile kalabiliyorsun bende kimyasal gebelikten 1 yıl sonra gebe kalmıştım . Ümitsizliğe kapılma dualarım seninle
Gizmolata Bsnr bende 2 kere kimyasal gebelik yaşadım sonra 2,5-3 seneye yakın sebepsiz olmadı.şuan 35 yaşındayım ve 18. Haftadayım şuan bir sorun yok Allah inşallah kucağıma almayı nasip eder, ve inşallah en yakın zamanda sende müjdeli haber alırsın 🥰
aaayLn Bsnr elbetteki varr sende yasicaksin insallah 🙏🙏 hemen arkasina diger ay hamile kaldim. bu durumu iyi bir doktorun yonlendirmesiyle devam edersen hemen cozersin
Sunatasci Ben sana umut olayım bende aynı sekildeydim. Şuan hamileyim doğmasını bekliyorum. Doktorlardan yardım alabilirsin 🙏 umarım tez zamanda kavuşursun bebeğine 🙏❤️
Bsnr Bsraao insallah canım ya bende 1 yılda 2 kez gecırdim suanda istiyoruz tez vakitte olur insallah
Didemmmmm Gizmolata mesajın bana umut oldu. Ben 1er yıl ara ile 2defa bebeğim i kaybettim. Yaptırmadığım test kalmadı ama sebep bulamadılar. En son d vitamini eksikliğinden olabilir dediler. 2 yıldır hamile kalamadım. Şuan sadece meditasyon yapıp pozitif düşünmeye verdim kendimi rabbim güzel haberler almayı nasip eder inşallah 🙏
Bsnr aaayLn doktora gittim hic bir sorunum olmadıgını hamile kalabildigim icinde her hamgı bir tedavi yapamayacagımı soyledı
mayis13 Bsnr süt ve maydanoz buharına oturmayı ve beline yakı yapıştırmayı dene canım bi araştır istersen
MerveKaya38 mayis13 bende maydonuzu duymuştum bir çok kişi öyle kalmış eski kadınlar Dr bulamadıkları için böyle yöntemle kalirlarmis Rabbim hepmize şifa olsun inşallah Sağlıkla kucağımiza almamızı nasip etsin inşallah 🥰
Gizmolata Bsnr sana burdan canı gönülden dua ediyorum, inşallah Allah gönlüne göre verir seninde bir bebişim olur♥️
Bsnr Gizmolata güzel kalbinden öperim rabbim kalbinin guzelligi gibi herseyi versin sana 🙏 hamilelerin duası kabul olur derler insallah tez vakitte banada nasip eder rabbim❤️
Gizmolata Bsnr amin canım inşallah ben seni çok iyi anlıyorum, çok kafana takma rahat ol bak nasıl güzel olcak ♥️