Peram vala ebebek lc waikiki yi fln birak direk h&m magazasina git super seyler var. Carters markada iyidir.Kesinlikle cok mantikli hareket yapiyorsun. Ben 2 tane 5li hastane cikisi almistim (hastane cikisi,battaniye komple andy wawa aldim cok memnun kaldim 15 aylik kizim battaniyelerini hala kullaniyorum tas gibiler) 1 tane yine alt ust bodyli dogar dogmaz giyilmesi gereken 3lu takim almistim(ucuz bisi almistim kan felan olursa sonra atarim diye). Yine oda hastane cikisi gibi biseydi.2 kışlık battaniye,bolcana agiz mendili,ucgen seklinde onlukler dis zamani ise yariyor,ayakli tulum cok almadim baslarda ama sen oranin havasina gore buyuk tulumlar alabilirsin. Ben sahsen tulumla cok rahat ettim. Mutlaka torba seklinde uyku tulumu al 2 tane biri kirlenirse digerini kullanirsin.cok rahat oluyor biraz buyudugu zaman gece ustunu acti derdi yok.bolca kisa kollu body alabilirsin. Disari cikartirken giymelik tulumlar var onlardan al mutlaka. Corap al,banyo icin havlu yikama bezi lifi. Ben 3 hastane takim bi kac tulumla 3 ay idare ettim. Yenidogan cok begenirsen sayet al yoksa elinde patlar. Uzun sureli giyemiyorlar cunku😊aklima gelenler simdilik bunlar canim.
bu arada bizde oralara gelmeyi cok istiyoruz. Artik sirf cocuklarimiz icin dusunuyoruz. Esim makina mühendisi otomotiv sektorunde basvuru yapiyor ama hep red geliyor. Covid den mi almak istemiyorlar bilemedik. Linkedln den yapiyor basvuru. Sizin onerebilceginiz is basvurusu icin web sayfasi varmidir. Belki bizim bilmeyip oranin kullNdigi aktif is bulma sayfasi vardir. Yardimci olursaniz cok sevinirim