Minik05 NeslihannK banada öyle diyolar ufacık olur dokunamazsın diyolar da Mantigim almiyo acaba ne kdr ufak olabilir😂 bebek videolarına bakıyorum da ufakgelmiyo görüntüden heralde Karnıma bakilirsada zaten ufacık olcağı belli yine gözümde canlanmiyo.d
Eda_anne NeslihannK vaktinizi aldım çooook teşekkür ederim valla içim rahatladı🙂allah razı olsun sizden bebeğinizle ailenizle hayırlı ömür diliyorum sizlere🥰allaha emanet olun ❤️
NeslihannK Eda_anne ne demek olurmu öyle şey estağfirullah baya yazım hatası yapmışım anlamışsındır umarım 🤭 Rabbim sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin 💜
Duman01- NeslihannK evet öyle diyorlar kuzum inşallah benim doğumum ve herkesin doğumu da kolay olur sağ salim kucağımiza alırız duana talibim 🙈🤲🏻 ay ne güzel ya hiç bişey olmamış gibi 😂😂🥰
Gzrilknur NeslihannK evet haklısın bi yandan da öyle düşünmek gerekiyor 😅 ikinci gebeliğim biraz daha hafif geçiyor öncekine nazaran. İnşallah bir an önce biter ve ilacı bırakırım. Dört gözle 3.4. Ayı bekliyorum 🤭😍
gozde_sarisoy NeslihannK daha yeni gördüm doğum hikayeni hayırlı olsun bebişin allah analı babalı büyütsün canım 🙏🤱🏻