Vildan_C Hanımlar 28 haftalık olduk ağrılar çoğaldı nefes darlığı bel ağrısı artık bebeğimin kıyafetlerinin yıkanma zamanı geldi🥳 Hangi deterjanı kullanıyorsunuz yumuşatıcı ne önerirsiniz fikirlerinize ihtiyacım var 🌸 Şimdiden Teşekkür ederim🙏🏻
Merve8494 Vildan_C ebebekte satılan baby me granür sabun aldım daha dün yıkadım bende güzel kokuyor durulama gerekmedi bi daha baby me nin yumusaticisini aldım bide
Dlngnz Vildan_C yumuşatıcı pek önermiyorlar ben çok iyi bi araştırmadan sonra siveno markasını kullancam 💯 doğal ürün kokusuda çok güzelmiş 29 haftan gün aldım onu sipariş verip bebebişlerimin çamaşırları yıkmaya başlıycam😍🙏
monaroza Vildan_C Alerji riskinden dolayı yumuşatıcı önerilmiyor ama deterjan olarak da baya araştırdım ve siveno aldım onunla yıkadım ben çok hafif hoş bir kokusu var hem de %100 doğal
Ohaezgi Merve8494 kısa programda mı yıkadınız bende yarın başlıcam allahın izniyle birde kaç derece ?
Dlngnz Vildan_C İnternet satılıyor Trendyol buldum ben de ama içeriği doğal olan deterjan listesini verim oradakilerde her hangi birinide kullana bilirsiniz https://hizliresim.com/DoiT15 hepsi doğal içerikli 😍🙏
Buseyvz Vildan_C canım ben de dalan zeytinyağlı granül sabununu aldım yıkadım da mis gibi oldular🤗 yumuşatıcı önerilmediği için almadım.
Vildan_C Dlngnz Okudum trendyolda yorumları da çok güzeldi hemen sipariş verdim 😂 Annelik bu saatte bebeğine deterjan almak demekmiş 😂😂
CansuDemir Vildan_C Oğluma (2 yaşında) minoris,siveno,incia,greenclean filan kullandım hangisi indirimde denk gelirse.Yumuşatıcı hiç kullanmadım zaten atopik dermatiti olunca ilk 1 sene yasaktı.
zepbjk Vildan_C siveno baby kullanıyorum ama minoris te yedekledim indirimde doğal içerik oldukları için
Dlngnz Vildan_C ah aha annelik ne çok şey demek iş aslında yeni öğreniyoruuz😍 bu saate uyuyamak hele😂
CansuDemir SeymaK Minoris ve siveno. Çünkü kokuları yok. Koku olmaması gerekiyor, bebeklerin genzini tıkıyor. Parfüm koku vs aramayın bebek deterjanında.
Hanz Vildan_C ben uni baybinin aldım ve yumusaticida aldım yorumlardan sonra pişman oldum açıkçası ama yıkadım mis gibi kokuyor
Vildan_C Hanz Bende yumuşatıcı alıcaktım etrafımda kullananlar var diye artık yorumlardan sonra almam belirli bir yaşa kadar.
B0220 Vildan_C dalin granül sabun dalin yumuşatıcı aldım ilk gebeliğim diye bende birine sorarak aldım ama İnan sabun o kadar güzel o kadar mis ki 😍😍 yumuşatıcıya çok da gerek yokmuş yumuşatıcı da şahane kokuyor çok memnun kaldım ama demek istediğim bana öneren kişi sabun sertleştirir yumuşatıcı kullanmasan olmaz demişti hiç de öyle değilmiş ay çok konuştum 🙈😂 velhasıl dalin sabunu alıp denemeni tavsiye ederim 😍🤗