Nessslllii Kızlar bebeğim 12 günlük dünden beri kakasını yapmakta zorluk çekiyor ıkınıyo ama yapamıyo zeytinyağı ile poposuna masaj yapıyorum o zaman birazcık yapıyo. Böyle bişey başına gelen var mı ne önerirsiniz ne yapmalıyım ?
Havacianne Nessslllii arkadaşımın bebeği de o şekildeydi canım doktora gitti bi damla vermiş çocuk bi yaptı diyor af edersin tabi 🤭 rahatladı dedi sende bi götğr istersen yazık canı acımasın
Nduru Nessslllii zeytin yagin hakikiyse bi cay kasigi iciredebilirsin. Ben vermistim bi kez. Yapti sonra da oyle bi sorun yasamadim. Sen kendin de ic emziriyorsan hatta gazi varsa ona kimyon icirmek istemezsen sen kendin ic fln. Doktor onermisti bana. Yoksa yarin buraya gazi var fln diye gelirsin demisti😂 Ben hep kendim icerdim Allah a sukur hic sorun yasamadik. Bir ya da iki kez olmustur.
Nilaysare Nessslllii canım yenidoğan bebeklerde oluyo 10 güne kadar filan normal ben hep hakiki zeytin yagi ile poposuna sürdüm kulak pamuğu ile öyle öyle yaptı benimki sende içebilirsin salatalara filan kat sade icemiyorsan yada bebeğine yarim çay kaşığı icir
Myssr Nessslllii doktora goturun isterseniz kakasini yapması icin masaj fln varmis gösterir belki kiyamam minik kusa insallah en rahat sekilde yapar
Asyakuzusu Nessslllii Nessslllii Benim oğlumda o sorun vardı. Hakiki zeytinyağına kulak çubuğunu batırıp hafifçe popo deliği, ama içeri değil sadece orda hareket daire şeklinde yaparak ona yardımcı oluyordum. Kısa bi dönem. Zaten sonra sorunu kalmadı. Doktor söylemişti bana
Gizmolata Nessslllii panik yapmayın 1 hafta 10 güne kadar yapmaması normal karşılanıyor. Karnına masaj yapın çiş önemli çişini mutlaka takip edin kaka için şuan paniklemeyin 🥰