Merhaba güzel anneler 🥰 4 haftalık hamileyim sağlık ocağında kan verdim beta değeri 552 cıktı doktor “ 4-5 haftalık henüz çok yeni iki hafta sonra doktora görün ” dedi.
Beta değeri normal mi bu haftalar için merak ettim

Syma-ma gayet normal önemli olan 2 günde 2 katına çıkması takip edin değerlerinizi 🌸

Syma-ma betan iyi çıkmış canım ama bebişlerin haftası beta değerine göre belli olmuyo, dediği gibi bekle öyle doktora görün hayırlı olsun inşallah🌸

buiyimi 10 kasım son adet donemi 5+2 oluyor öyle hesaplayınca 😊

058elf ay inşallah sabırsızlıkla bekliyorum bakalım sagolun içim rahatladı biraz 😊

Syma-ma benimde 380 çıkmıştı ilk adet tarihim 9 gün geçmişti, 4 haftalık gözüküyo dedi sağlıkocağındaki ertesi gün hastaneye gittim tabi göremedm geç döllenme olmuş. Bekledim bi 10 günsonra gitmiştm değerim 3900 lere çıkmıştı 4+6 ydı o zaman 😌

058elf bu haftalar cok karisik ya 😀 doktora gidince ogrenicem ben de sanirim kesin kac haftalik oldugunu 😊

Syma-ma canım ne olur ne olmaz bir doktora görün derim ben degerin 2 günde bir iki kat artması gerekiyor . Değerin düşük veya fazla diyemem artış önemli çünkü .