babymam0304 Hafsa128 25 haftadayım hep vardı hep de var olacak gibi, sürekli lavabo sağa sola dönme geceler zor. Gunduz şekerlemelerim oluyor ondan dolayı.koltukta sızıp kalıyorum
Gamzeaykn Hafsa128 ayyy ben bazen ama sürekli tuvalete kalkıyorumm sürekli yaniii o yüzden tam uyamıyooommm😩😩😩😩
Mervessarikaya Bende de var aynı problem 21 haftalık hamileyim ve geceler bitmiyor ya uyuyamıyorum ya kabus görüyorum uyuduğum zamanlar da huzurlu uyumuyorum yani maalesef gündüz uyuma alışkanlığım da yok 🤦🏼♀️
Burcudlkts Bende ayniyim 24 haftanin bitmesine 2 gun kaldi geceleri uyku yok yani 1 gun uyuduysam 3 gun ayaktayim 😐
Gulsen4224 Hafsa128 sağa dön sola dön zorlanıyorum gece uyumak için nasıl rahat uyurum diye yatakta fır dönüyorum
Cansufeyzam 35+5 hamileyim hiç uyuyamıyorum sabah 4 5 6 oluyo uyumam tuvalete gidiyorum bebeğim tekmeliyor uykum gelmiyo napcam bilmiyorum eşim çok kızıyo
Didemhalil Bendede nefes darlığı başladı erken mi bilmiyoruz ama geceleri zorlanıyorum soda mi içsem iyi gelir mi acaba
Ayssmom 26 haftalığım uykum var uyuyamıyorum uyusamda erken kalkıyorum geçen haftalar iyi uyuyordum 🤭