Dndulgr 38+3 oldum. İlk defa bugün kasıklarımda hissediyorum hareketleri. Sanki çıkacak gibi baskı yapıyor. Var mı bu durumu yaşayan. Sancı ya da nişan gelmesi falanda yok daha.
Cemrenur Dndulgr 36 haftadan beri öyle hissediyorum 39+4 oldu hala yok. Salı günü suniyle başlayacak doğumum 🤲🏻
R-alparslan Dndulgr bende böyleyim ama cok canımı acıtıyor oğlum☺️ ne sancı ne nişan hiç bişey yok sadece kasıklarımda bıcak batmasınç var ve her an karnım yırtılacak gibi
Haticekablan Dndulgr Bende 35+5 oldum karnım taş gibi oluyo ve vajinada batma hissi olusuyo düzeldi değil ama korkutuyo açıkçası
Ayaztugba Dndulgr bende 38+3 2 gündür geçmeyen bel ve karın ağrım var ama nts de sanci çıkmadı açılma yumuşama da yok rahimde kasıklarıma da iğne batar gibi oluyor arada
R-alparslan Dndulgr 38+6 karnımın yırtılacak gibi olmadı kasılma anlamına mı geliyor ayırt edemiyorum 🤷🏻♀️
Dndulgr Ayaztugba aynıyız sizinle. Bende hiç biri yok. Çatı muayenesi yaptırdın mı. Belli mi doğum şeklin.
_Durdane_ Dndulgr Bende aynisini yaşıyorum ne acilmam ne suyum ve nisanim var ama kasitlarimde agri ve sanci batma var doktor normal dedi doguma vujud hazirlik yapiyor dedi
Dndulgr Elsamran kasıklarımda ağrı yok. Bebek hareketi var kıpır kıpır 😁. Arada da yalancı sancı oluyor sanki. Geçiyor.
Ayaztugba Dndulgr evet benim ikinci doğumum olacak kısmetse ilki normaldi ağrılar oluyor ama açılma falan yok