burcumelis Bizim 24 mart gözüküyor oğluş ama bilemiyorum tabi ne zaman gelir sizde nasıl durumlar 26 haftalıktık pazartesi 877 gram olmuş haftasıma göre iyi dedi az gibi geldi bana ama aslında yiyorum et yogurt neyse sağlıklı olsun da 🥰 cok hareketli bide hep tekmelerini görüyorum ilk geneligim kızımda bu kadar hareketli değildi bu fena😆 sizin nasıl gidiyor
mercimeginanne burcumelis bnmde 24 Mart uygulamalara göre 😂 ama biraz erken bekliyorum sezeryan olursa 😂 23. haftada hareketleri azalmıştı ama şükür 2 gündür eski kıpırtılarına geri döndü cimcimem 😍 merakla randevumuzu bekliyoruz hayırlısıyla ❤️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi 😍❤️
EsinCemreDogan burcumelis Benimde 20 Mart gözüküyor ama 19.03 olsun diye doktorumla konuşucam 😊 eşimle koyu Beşiktaşlıyız 🦅 Pazartesi kontrole gittim 900 gramdı, haftasıyla uyumlu dedi. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼💐
Dlkelc09 burcumelis benm de mart 19 gibi nasipse. 25.haftada 750 gramdı kız bizimki. 26.haftayım 100 gram daha almıştır herhalde. Gelişimi bence de normal merak etme yani
minik_kalbim burcumelis 9 mart görünuyor sezeryan olmazsak.Benim bebek sağ tarafa dönünce cok hareket ediyo ya sizlerinde öylemi 😅
Ipek0z 25.haftaya girdik bugüün 🥰 18 martta doğurucam inşallah 🙏🏼 tombul uzun boylu bir bebeğim olacak gibi duruyor haftasına göre bayağı ileride tospik 😍 tekmeleri de full maşallah hele meyve yiyince ☺️☺️ garip ama çikolata yiyince asla oynamıyor 🤷🏻♀️
burcumelis Edadost evet oynar mutlaka benim ilki 22 de hisseetmiştim kucuk bu ikimciyi 17 de hissettim ilk ikinci gercekten erken hissediliyorms
babymam0304 Benimde 27 mart gözüküyor doğum. Merakla bekliyorum balık mu koç mu olcek diye:) iyiyiz gece uyuyamamalarim ve sürekli tuvalet isi dışında. Bide benimki ters bacaklar aşağıda , yürürken bazen ağrı yapıyor vajina bölgeme doğru.
Dlkelc09 babymam0304 benm muayenelerde genelde bacakları aşağıda nadir baş aşağı oluyor. Artk evde kendimde hissediyorum ne zaman ayaklar aşağıda ne zaman başı diye. Ama değişiyor pozisyonu önemli olan doğuma yakn nasl duracaklar😊
burcumelis babymam0304 ayy bende öyle ben 5 martım balıgım kızımm 27 subat balık🥰🥰🥰 buda balık mı koç mu görcez ama balık olur heralde ya 24 mart tam döndüğü zaman ya burcun 40 haftayı beklermi bilmem 😂
babymam0304 Dlkelc09 ben anlayamıyorum yani sürekli aşağı bölgemde ve yan taraflarda hissediom gibi. Başaşağı olunca tekmeleri tam olarak ne kadar yukarda hissediliyor. Döner inşallah donmezse sezeryan oluyor çünkü hiç istemediğim bisey
burcumelis Dlkelc09 benımde pazartesi 26 da baş aşağıda dedi daha erken ama normale uyumlu dedi ilki normaldi tabi daha var oldugu ıcım dönerler😬
burcumelis minik_kalbim ya ben cok hareket edince pozisyon değiştiriyorum rahatsızmı oldu acaba diye😂
Halimeanneoluyor minik_kalbim evet benimde sağa dönünce aşırı hareketli rahatsız mı oluyor die hemen sola dönüyorum yada ayağa kalkıyorum 😁
Kubrasrlozd burcumelis şuan bizde 27+3 deyiz. Doğum 15 mart görünüyor. Ayın 19 n da randevum var benimde. Hareketlerini hissettikçe çok mutlu oluyorum bende. Nasıl büyük bir veli nimettir şükürler olsun 🤲🏻🤲🏻 Rabbim herkesee sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😌😌
burcumelis Kubrasrlozd evet ya benimde ikinci gebeligim ama aynı heycan ve kısmetse bidha düşünmüyoruz büyük konusmamak kaydıyla😬😬 o yüzden son keyfini çıkarıyorum karnımı seviyorum hamilelik harika bişey ❤️