Hatice_bayraktar Merhaba sevgili anne ve anne adayları. Ben 39+5 günlük hamileyim kızım olacak inşallah ama.dun doktor muayenemde ne açılma nede incelme yoktu ama ben azda olsa şancı hissediyorum açılma olmaması moralimi bozuyor bianda açılma olurmu acaba
sagsbry Hatice_bayraktar bende şurda bekliyim 🌼 sorduğun soru hakkında hiç bir fikrim yok canım.. Üstte kalsın
Cinarinannesii_ Hatice_bayraktar bence olur canım benim bi anda 1 santim açılmam oldu bir hafta içinde 3 e çıktı o açıklık hâlbuki hafta olarak erken diye hiç birşey yapmıyordum evde bile ayakta çok gezinmemi yasaklamıştı doktorum
Ayaztugba Hatice_bayraktar merhaba 38+3 2 gündür geçmeyen bel ve karın ağrım var ama nts de sanci çıkmadı açılma yumuşama da yok rahimde evde sürekli hareket halindeyim hurma da yiyorum ama pek faydası yok galiba beklemedeyiz 🤲
Duygukocc Hatice_bayraktar bianda açılman olmaz canım sancın çok olucak o sancıyla beraber 1 saatte 1 cm açılabilirsin bende 6cmle yatış yaptım 4-5 saat sonra 10 cm olup doğum yaptım ama o süre zarfında suyum gelip sancım olmadığı için suni sancıya bağlandım ve açılmam oldu
Nejlas Cinarinannesii_ banada 1cm acilma var dediler sancim vardi ama az oldugu icin eve yolladilar 4 gun oldu suan hic sanci falan yok
Cinarinannesii_ Nejlas yapıldı zaten o gün bebeğin hareketleri nerdeyse yok denilecek kadar azdı 1 hafta boyunca doğumu bekliyorduk suyu azalınca ve hiç hareket olmayınca direk sezaryen oldum 37+2 de
Nejlas Cinarinannesii_ bendende surekli akinti seklinde seyler geliyor cuma gunu kontrolum var sezeryani kendinmi istedin yoksa doktor onumu uygun gordu
Beyza_yzk Cinarinannesii_ Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladını bende de su azalması var 37+1 de Cuma günü sezeryan olucam sana ciğer geliştirici iğne falan yaptılar mı bebeğin kaç kilo doğdu herhangi bir sıkıntı yoktur inşallah kusura bakma çok soru sordum ama biraz tedirginim açıkçası
Cinarinannesii_ Nejlas zaten istiyordum ama sonradan bebeğin hareketleri ve suyu azalınca riske atmak istemedik daha önce 2 kaybım var doktorum bunları bildiği için hep titiz davrandı zaten bende ona güvenerek kabul ettim aynı gün doğumu yaptım
Nejlas Cinarinannesii_ anladim cnm hayirlisi olsun insallah bende merak ediyorum acilmam oldu mu daha fazla sanci ara ara oluyor ama rahatsiz edecek boyutta degil
Thysn23 Ben gündüz kontrole gitmiştim oğlum da ebe baktı iki santim açılma var dedi gece sancim tuttu hemen gittik 3 cm olmuştu 4 5 saat sonra doğurdum tabi çok sıktı sancim
Sirinanne Nejlas canım sancı ve kasılma arasındaki farkı nasıl anlıyorsunuz. Ben ikisini asla ayırt edemiyorum bende de 1 cm açılma var bekliyorum insallah sancılarım artsın da gelsin diye.
Nejlas Sirinanne valla bana o 1cm acilman var dediklerinde gözüm yaşarırcasına agrı girmisti ama suan oyle birsey yok sadece normal agırlık geliyor vajina bolgeme ama dayanilmiycak bir agri yok
Sirinanne Nejlas salı dedi doktorum cuma gidicem tekrar pilates topuyla egzersiz yapıp hurma yiyorum. Kasılmalarım var ama şiddetli bir sancim yok inşallah gelir de bir avazda doğururuz.