Serene001 Merhaba kızlar 30 hafta gebeyim iki elimde acayip şişti ve uyuşuyor ama sağ elim parmaklaklarım gün içinde de uyuşuk hatta mesaj I yazarken dahi zorlanıyorum normal mi ? Sol elde sadece sabahları uyuşukluk oluyor ama sağ elim berbat 🥺
Tugce1803 Serene001 Doktoruma ilk bunu dediğim vakit direkt tansiyonumu sordu. Tansiyonunuzu takip ediyor musunuz?
Semaykuntt Serene001 ödem oluşmuş canım tuzlu az ye birde tansiyonunu sürekli olctur sağlık ocağına da bir git ebe muayene etsin ve doktorunda görün göster fazla ödem iyi değildir zehirlenmeye kadar gidiyor o yuzden dikkat et
Ipek0z Serene001 tuzu azaltıp bol su içmelisin. Ellerine kremle biraz masaj yapsın eşin kardeşin kim yapabilirse rahatlatır geçmiş olsun 🙏🏼
zuleyka Serene001 39. haftadayim benim de 1 aydir ellerim sisti parmaklarim cok aciyor sanki eklem yerleri kırık gibi inş en yakın zamanda hepimizinki gecer😊
Ipek0z Serene001 hamilelikte artık hiçbir şeye neden oluyor ki dikkat ediyorum diyemiyorum 🤦🏻♀️ hamilelik bu çok normal diyorum artık her şeye 🙄 ben de o kadar dikkat o kadar özen yine de mantar oldum. Bu hormonlar her işi getiriyor başımıza valla dayanıcaz mecbur 🤷🏻♀️
Umksanbe Serene001 benim iki elimde öyle 😭 mesaj yazmak yemek yapmak elimi yıkamak herşey haram resmen bende böyle bi post açmıştım 😭 parmak uçlarımın acısından birler yapamıyorum 😢😢😢 doktorum da Doğumdan sonra geçer dedi allahtan 38 haftalık olduk
Byztk Serene001 ben aynı durumdayım.. tansiyon takibi yapıyorum ve tansiyon ilacı kullanıyorum doktoruna söylemeni ve tansiyonunu takip etmeni öneririm 👍🏻
Nilfer123 Serene001 valla benim de öyle yumruk yaparken bile agriyo ödemden olsa gerek 39.haftadayim iyice şişti buda geçer inşallah
Serene001 Öyle acıyor ki telefonu tutarken bile acıyor elim düşünün yaklaşık 2 ayım var böylemi geçicek 2 ay çözüm yok mu 😖
Serene001 Kızlar elinize tuz ile ılık su ile ovun elimdeki ödemi rahatlattı hiç birsey tutamıyordum şuan acısı azaldı