Zngn0435 Narin1 Zararı olur mu bilmiyorum ama ben de kullanacağım bir seferlik. Hayatımda hiç jilet kullanmadım kuaföre de gidemem o yüzden mecburum.
Narin1 Beker ay sormayın benim canım çok tatlı sanırım:) hep venüs jilet kulanıyorum ama iyice temiz olması için tüy dökücü krem kullansam dedim
Beker Narin1 jiletle zaten zorlanırsınjz şuan ama sürekli jilet kullandığınız için ağdada canınız daha çok acır ama bence kullanmayın tüy dökücü normalde bile sağlıklı değil
mercimeginanne Narin1 tüy dökücü yapıcağına jilet kullan bari son anda riske atmaktansa ne olır ne olmaz Allah korusun. Tüy dökücü kesinlikle yasak diyor doktorlar
Narin1 mercimeginanne zaten venüs jilet kulanıyorum da o kadar utanıyorum ki bi yerimde bise kalacak rezil olacam diye;)
mercimeginanne Narin1 doktorların sanmıyorum ki ona dikkat ediceklerini ne pislerini görmüştür gözleri. Bebeği riske atıcağınıza bir iki tüy kalsın daha iyi. Boşverin takmayın. Eşinizden rica edin görmediğiniz yerler varsa yardımcı olsun
A_Alparslan Narin1 sanırım ben ic bacaklarıma kdr öyle yapcam kol koltuk alti göbeği de.. vajinaya da jilet 😒
Narin1 A_Alparslan ben bacakları kolları epilasyon aletiyle alıyorum her hafta. Sadece o mühim yerin pürüssüz olmasını istedim 🙈37. Haftaya girdim doğum korkusu sardi sanırım:)
Narin1 A_Alparslan göbeğe tüy dökücü krem mi süreceksiniz bence fazla kil yoksa hiç ellemeyin bende sarı ve az var mesela
A_Alparslan Narin1 yok yok yazdıktan sonra pişman oldum zaten iki üç gram var onuda almicam orası kalsın
Aysnduru Narin1 canım onlar yasak kimyasal içerdiği için eldiven kullan daha iyi bi temizlik için derim 👍