33+5 im ama karın çevresi 30 gözüküyo diğer yerlerde sıkıntı yok. Çocuk kilo alamıyor :( 1700 ölçtüler dün ayrıntılıda 1500 çıktı ama. Herneyse bugün ciğer geliştirici için acile gittim bebek hareketleri de bugün az olunca telaşlandım orda daha öncede ismini duyduğum doktorumla iyi arkadş olan bir hoca nöbetçiymiş ona ultrasonla bakmasını istedim. Şuanlık bişey görmüyorum normal gözüküyor dedi. Suyunu daha fazla bekleriz bu haftada tabi ama çocuk gerileme olduğu için anca bu kdr gözüküyo dedi. Ben olsam benm hastam olmuş olsan bu çocuğu 34.haftanın içinde alırım riske atmam zaten orda riskte şuanda dedi. Allah korusun kötü bşy olduğunda kim nasıl hesap verecek doğsun gözümüzün önünde küvöz de olsun orda bakalım dedi. Korkarım bu tür durumlardan daha garantici yaklaşmak isterm dedi. Mantıklı geldi bana. Benm doktorumda bekleyebileceğimiz yere kdr bekliycez demişti en son. Bu doktorda yarın kendi doktoruna benim söylediklerimi söyle bnde konuşurum zaten onla falan dedi. Bu doktor yaş olarak falan da daha deneyimli. Ucu çok açık bi konu ne yapacağımı bilmiyorum. Bir gün bile önemli diyolar anne karnında ama riskleri fazla işte :(( bu riski almak mı doğru almamak mı yarın doktorada sorcam çaresiz kaldm.