Mrblar sizlere doğum hikayemi anlatacağım hamileyken hesabım vardı silmiştim smdi hesabımı bulamadım yeni açtım nerden nasıl başlasam acaba hep doğum hikayelerini okuyan biri olarak kendi doğumun nasıl olacağını hep merak ederdim ve çok şükür oğlumu kucağıma aldım 2 buçuk aylık olduk evet baslayayim artık eşimle bı aksam yürüyüşe çıktık bende ne bı sancı ne bı belirti hiç birşey yoktu benim de eşimin arkadaşının Hanımı 40 hafta bitmesine rağmen dogmamisti bende belirti flan olmayınca eşime dedim kesin bizimkide geç doğar hiç doğacak gibi flan durmuyor flan diye konuşup gülmüştük megersem paşam Ogün dogacakmis haberimiz yokmuş yaklaşık 1 saat kadar yürüyüş yaptık eve geldik dizimizi izledik ama ben asla dogurcak gibi durmuyorum gece birden yatıyorum saat 2 buçuk bı baktım benden bişey geldi ayağa kaldım daha çok geldi megersem suyum geliyormuş eşimi uyandirdim söyledim böyle böyle suyum geldi ee tabi bizi bı heycan bastı ne yapacağımızı bilemedik ne akılsa kaynanamı aradık neyapabiliriz diye snra doktoru aradım cevap vermedi abar topar hastanenin yolunu tuttuk hastaneye gttim kimseler yoktur bı baktım karşımda doktorum oda megersem doğuma gelmiş telefonuma bakamamis anlattım benim suyum geldi flan diye beni direk bı odaya aldı muyane etti dedi doğum başlamış bu arada ilk bebeğim normal doğumu bekliyordum ozmn daha çok heycanlanmaya başladım yatışımi eşim yaptı annem geldi flan hastaneye sabaha kadar nstye bağladılar ben sancı hiç hisetmiyorum ama nst de sancım çok çıkıyordu ebe dedi sabaha doğar diye sabah saat 7 çubuk gibi tekrar muyaneye aldı doktorum normal doğuma uygun değilsin dedi sezeryana karar verdi ve sezeryan oldum 3 Ekim saat 10 10 da oğlumu kucağıma aldım darısı tüm bekleyenlere inş doğum hikayemi anlatmak bugüne kısmet oldu sizlerde sagsalim yavrularıniza kavuşmak dileğiyle iyi akşamlar