Damla4150 Merhaba! Kızlar 13 haftalik hamileyim cok şükür bügüne kadar mide bulantım fln olmadı cinsiyetini cok merak ediyorum miden bulanmadıysa erkektir diyorlar ne kadR dogru acabaa😁
Arifcaninannesi Damla4150 valla onu bilmiyorum kuzum ama bir oğlum va ecok rahat geçti gebeliğim buda çok rahat geçiyor 10+3 bakalım cinsiyeti erkekmi
Deletedmom15 Damla4150 külliyen yalan hurafe böyşe şeyler canım o bulantı işi tamamn bünyeyle alakalı. Erkekde olabilr tabiki sonucda %50 ihtimal var
Busracobann Damla4150 canım ilk kizim da hiç kusmadim sadece öğünlerim oluyordu herkes erkek demişti kızım oldu bun da da cok olmasada kusuyorum midem çok kötü oluyor daha ogrenmedim 12+1 iz
Beyzan Damla4150 ilk gebeliğim erkekti o kadar çok kustum ki anlatamam sana 3. Aya kadar 3 kilo verdim 12. Haftada bitti bulantı bana doktor 11+5 de filan erkeğe benziyor bu demişti sonra kesinleşmisti.
Damla4150 Deletedmom15 valla kaynanamın üc oglu var ondada hicbirinde mide bulantısı olmamıs oda erkektır dıyor hayırlısı olsun 😘🤲🏻
Savciergoc Merhaba benim ilk hamileliğim o kadar rahat geçti ki 8 ay a kadar hamile gibi bile değildim ama şimdi kızıma hamileyim 5. Haftadan beri bulantı kusma ağrı sancı mahvoldum bence cinsiyet değil bünye meselesi bulantı olayı