busracekerr Arkadaşlar selam 5+5 haftalık hamileyim midem bulanıyor başım ağrıyor nasıl önleyebilirim
momsboys busracekerr bas ağrısı 5. haftada bende de olmustu ama gecti sonradan parol içmiştim mide bulantısı ve kusma malesef 4 haftalıkken basladı 12+4 hala devam ediyor. Prilam verdi doktorum ama yinede bulantım kusmam var birgün iyiysem ertesi gün kötüyüm. İlk gebeliğimde 16. haftada bitmişti muhtemelen bundada öyle olacak
Kbra007 Canım mide bulantısı için doktor bana prilam verdi o iyi gelmişti, baş ağrısı için sadece parol içiyordum başka ağrı kesici yasak onu da içmemeye çalışıyodum ılık duş, sade türk kahvesi, masaj rahatlatıyor baş ağrımı.
Kbra007 Sevilay7 Kan damarlarının genişlemesinden dolayı bir de tansiyon kaynaklı da olabiliyormuş pek çok sebep varmış aslında uykusuzluk bile baş ağrısı yapabiliyor 😐
Boncukgiller003 Üç gündür geçmeyen çok şiddetli baş ağrısı vardı. Artık dayanılmaz hal aldı ağladım resmen başımı hissetmiyodum. 13 haftalik hamileyim acile gittim sabah 2 tane serum taktılar daha yeni geçti ağrım. Ama agirayn yerler uyuşukluk var başımda. Allah kimseye Migren ayağı göstermesin ya🥺
Sevilay7 Kbra007 bende ne ağrı ne kusma oldu sadece bel Ağrısı okadar hiç hamile değilim gibi sanki 😇