arzuublm Kızzzlaaaar 7+4 haftalıgım sol kalcam cok agrıyor yürürken yatarken sancı giriyo. Neden acaba benim gibi olan var mı
babyberry arzuublm ben de yaşadım kalça ağrısı 5-6 hafta arası yarın 7ye giriyorum kesildi ağrılar inşallah sizin de biter çünkü inanılmaz zorlayıcı ve yoğun bir ağrıydı
Kubrabdr arzuublm canım 7 inci ayıma giriyorum bende sabahtan beri oturmadım ağrıdan o kadar batıyor ki anlatamam doktor dedi normaldir bebek büyüyo ya o yüzden senin de daha yenisin bebek yerleşiyor filan o yüzden dir bol bol dinlen bu ayda
nisanurcanevi arzuublm çok erken haftada olmus sanki sizin 🤰 Ben suan 37+5 teyim. 30 da falan basladi yani… Magnezgum eksikliginden kaynaklanabiliyormus. Doktorunuza soyleyin muhakkak takviye verecektir
seelmaa Bende yaşamıştım kişiye göre değişsede en fazla 10 11 hftaya kadar sürüp bitiyor şimdi 20 hftalığım arada oturdugum yerden kalkına hafif oluyo ama eskiden bıcak saplaması gbi keskindi. Merak etmeyin geçiyor yani
82oykunisa82 Bende o haftalarda yaşadım kalça ağrısı ve kuyruk sokumu ağrısı 17.haftadan sonra geçti benm sonra tekrar geldi 34 haftalıkken şuan 37. Haftamdayim kalça ağrısına zor yürüyorum krampta giriyor inşallah sizinki benm gibi olmaz:((((
Busragulhan Benimde ağrım var hatta bacağımı kaldırmıyorum yürürken. Ama bende lordoz olduğu için oluyor. O yüzden doğuma kadar çekeceğim bu ağrıyı
Buketkucuk arzuublm benimde o haftalarda kalçamda yürüdüğümde ağrı olurdu oturup kalkarken ağrım olurdu ama sonrasında geçti