Deryaercin Kızlar 24 hafta 2 günlük hamileyim gece uyuyamıyorum sürekli dönüp duruyorum.sanki karnımın icinde bir acı var gibi sebebi ne olabilir?😏
elifnurrrr Deryaercin bende 10+6 haftalık hamileyim bendede oluyor karın ağrısı desem değil kasık desem oda değil içim acıyor resmen sanki karnımda bir yara var gibi uyuyamıyorum acısından sebebi nedir bende bilmiyorum 24ünde kontrolüm var sorucam bakalım doktora
Gizoos Deryaercin tam duygularıma tercüme olmuşsun vallahi geceleri bende öyleyim dön dön dön doktora gittiğimde unutuyorum hep sormayı🤣
Deryaercin Ohaezgi gece sağıma soluma dönmeye calısıyorum uyur uyumaz gibiyim bi acı hissediyorum zorla uyumaya calısiyorum ama nafile
Deryaercin elifnurrrr bende daha yeni başladı aslında cocuk büyüyor karnım genisliyor acaba ondanmı diyorum
EcemUgur01 5+2 haftalık hamileyim aynı sorun bende de var. İki kasığımın ortasında aşağıya doğru sanki cımbızla çekiyorlar. Eşime sanki içimde bir yer kanıyor gibi derim ağrım olduğu zaman endişe etmeye başladım artık ama 2 hafta var kontrolüme🙄
Ozgnzgn Deryaercin benim de aynı şekilde ağrılarım oluyor hatta içten içe acıyo resmen dokunduğmda tam noktasını da kestiremiyorum🙄 21. Haftam olucak yarın 2-3 gündr böyleyim cuma kontrole kadar içimi rahat tutmaya çalışıyorum inşallah büyüdüğü iiiçindir sadece 🙏🏻