Happykariner Bir kadın olarak ve senin yaşadığın şeyleri yaşayan bir kadın olarak sana şunları söylemek istiyorum bilmiyorum ne kadar umrunda olur. Sadece dua et şu an senin dua dan başka yapabilecek bir şeyin yok bütün sonuçlarım temiz çıktı diyorsun çünkü. Evliliğimin ilk bir yılı her ay hayal kırıklıklarıyla geçti biz istiyoruz ki hemen hamile kalalım ama herkes de bu mümkün olmaya biliyor. 1 yıl sonra hamile kaldım ve sevinçten delirdiiik asla iş yapmıyordum aklına gelebilecek her şey çok dikkat ediyordum bokunu çıkarmıştık. Hamileliğim 9. Haftasında son buldu bebek karnımda ölmüştü. Kürtaş oldum aylarca o psikolojiyi üstümden atamadım. Yine bir bekleyiş içine girdim ve 1 sene yine olmadı etti 2 sene etraftan duymaya başlıyorum işte bu gelinin çocuğu olmuyor mı vs. 2 yılın sonunda hamile kaldım şu an 3 yaşında bir oğlum var ikinciyi istedik tabi hemen olsun hemen olacak olur muuu sen istediğin zaman değil rabbim istediği zaman olucak unutma hayırlısı ne zamansa o zaman olucak. İkinci gebeliğim dış gebelik oldu ve ameliyat oldum sok tüpüm alında ahaaa tamam artık benim çocuğum olmayacak zaten ilkinde olana kadar ne çektik dedim ameliyat ımdan 3 ay geçti ben şu an ikinci ye hamileyim ve ikiz… Rabbimin mucizesi değilde ne ? Nolur içini rahat tut sen de anne olacaksın hemde çık güzel bir anne olacaksın ❤️