Happykariner allahm insalllh bizlere nasip eder rabbim kucağımda almayı en kısa zamanda o güzel duyguyu tatmayi nasip eder seni çok iyi anlıyorum ben ovulasyon testi çakşır otu bal katıp macun yaptım ki eşim askeri personel eve bile gelemiyordu geldgnde denk gelmesi hiç aklımda olmadığı bı anda vazgeçtim dediğim anda çıktı karşıma ama 6.ayin başında acilmam oldu bebeğimi 13 Kasım’da daha çok yeni kaybettim Meryem süreleri okumuştum çok istemiştik😭ben okadar acılar çektim ki burda çok uzun paylaştım postlarda bakablrsin rabbim bekleyiyorsa bizi sınavdan geçiriyor sabrımızı ölçülüyor ve inan geldiginde bütün sıkıntılarımız geçecek inanıyorum şuan benim halimi görsen gözler kırmızı uykusuzm bebeğimi kaybettim sen beri eşim dogurttu beni doktor suni sanciyi verip gitti sonra eşim yıkadı bebeği ben canimla cebellesiyordum hastanede ve defnettikten sonra eşimi azerbeycana gonderdiler scimizi bile yaşayamadik bir yıl daha gelmeyebilir korunma Dior doktor eşim yok ki şuan eşim Urfa’da hazırlık yapıyorlar herkesin eşi gelmiş benide çağırdılar 10 saat yol çekip gttim lohusa halimle ve kapıdan içeri almadılar orda diğer komutan eşi el salladı ben hıçkıra hıçkıra içten içe ağladım kafam eğik eşim ordan uzaktan gözleri dolmus ağlama dedi ve eve döndük şimdi inslah izin verirler bı yardım edecekler bı kaç gün yarın belli olack tam geldgmde lohusalihim bitecek sonra ilişki durumu olack ama olmazsa eşim biedaha ne zmn geliese çaresiz beklicem düşünsene deneyemiyoruz bile 😭🤲sabır kuzum sabır rabbim tamda bu zamanda dua bekliyor bizden sınavı başarıyla geçecek allahn izniyle bizde anne olcaz insalllh inan ben hep inandım 💕🤲