Evremadas Merhaba güzel anneler acaba aranızda eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı? Uyuşmazlık testi yaptıran ya da kan uyuşmazlığı iğnesi olan var mıdır? Bilgilendirebilir misiniz?
Dlngnz Evremadas benim eşimle var ben negatif eşim pozitif 7 hafta kanam oldu vurdum 😊 kimi 20 li haftalar oluyor kanamam var diye erken oldum doktorum gerekirse tekrar vurcam dedi bana🤗
irva Evremadas Benim eşimle vardı 28.haftada önlem amaçlı iğnemi oldum.Doğumdan sonrada oğlumun kan grubu benden olduğu için ikinci dozu olmadım.
Kadze Evremadas eşim pozitif ben negatif ben dogumdan sonra oldum bebeğim pozitif olduğu için ikinci hamileligim test negatif çıktı tekrar yaparlarmi bilmiyorum suan
Bicanbehiye Kadze bizde de ben negatif eşim pozitif oğlum pozitif oldu.2. hamileliğim her ay indirekt combos diye bi kan testi yapıyor hep negatif cıktı. Pozitif çıkmaması gerekiyormus sanırım.bakalım bebek doğunca ne olacak
SMO Evremadas 23 haftalık hamileyim bizde de kan uyuşmazlığı var 8. Hafta kanamam oldu iğne oldum ikinci iğne 28. Hafta da olacak dedi doktor üçüncü iğne de doğumdan sonra olacak dedi
Evremadas Teşekkürler kızlar. Benimde eşim pozitif ben negatifim şuana kadar herhangi bir problemimiz olmadı da doktorumuz önlem amaçlı 28. Haftada test ve iğne yapıcaz dedi. Sizlerinde deneyimlerini öğrenmek istedim.