Tugce1803 Zeynepreyyan bence var normal doğum olsaydı yoktu istediği vakit gelecekti. Sezaryen olacağı için doktorum bunu bir düşün dedi.
Zeynepreyyan Tugce1803 ne farkeder ha bir gün önce ha bir gün sonra Aralık ayında doğdum hiçte sorun yaşamadım. Siz kendiniz sorun ediyorsunuz. Ne sorunu olacak ki ?
Tugce1803 Arasarzu işte alıcaz 23 ünde ama doktor 1 ocak dedi yıl kaybı olmasın dedi bende asıl böyle yıl kaybediyo madem sezaryen 2020 olsun dedim arada kaldık sonra sen bi eşinle görüş karar verin dedi çıktım odadan🙈
Mammimammi Tugce1803 2 dogumu varmış o gün. Sen ögleden sonraya kalırsın dedi. O gün de o yüzden iptal 😁
Tugce1803 Mammimammi yaa tüh yani öğleden sonraya kalmak bir sıkıntı yaratmayacaksa öğleden sonra olsun🤷🏻♀️4 ü geç olursa bebek için de sıkıntı olmasın hep arada kalıyoruz böyle🙈
Arasarzu Tugce1803 Bencede ocak doğumlu olmak daha iyi geliyor banada 😊 yaşına hemen girmek daha iyi gibi sanki
Tugce1803 Zeynepreyyan Tam tersi ben sorun etmiyorum. 2020 li olsun istiyorum ama fikir almak istedim.
Tugce1803 Cagemeg Doktorum da 1 ocak dedi yıl kaybı olmasın diyor bana da 2021 li olursa yıl kaybı oluyor🤭
Cagemeg Tugce1803 O kısmı çok karışık, biraz bakış açısına bağlı, bencede 2021 li olursa senesi tam anlamıyla dolmuş oluyo mesela, daha mantıklı yani. İsteyenler denk getiremez, o tarih olayını bidaha düşün bence😉
61Aysen Yakamoz050 cuma randevum var bugne kadr bisy demedi cuma dermi bilmem.Ama ultrason resmimde 24 aralikla 2 ocak arasi yaziyodu doktr bisy demedi hc