Pollymom Yeni hamilelik haberi almış anneler birbirimize arkadaşlık etmek için bu post altında haberleşelim mi? Birbirimize destek oluruz hem.tavsiyeler veririz.paylasiriz .Ben çok yeni öğrendim.betahcg 39.91
Sivasss Pollymom canım belirtilerin neler çok şiddetli mi hafif şeyler mi yoksa göğüs bel kasık Niğde bulantısı var mı
Yasemin0728 Pollymom bende bugün öğrendim canım kan sonucum 3605 uygulamaya gorede 5+1 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen dileyen hayalini kuran herkese nasip etsin inşallah 😊
Minikbebek25 Pollymom ben biraz önce test yaptım pozitif inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız benim bir düşüğüm var bir senedir gebe kalamiyodum
Pollymom Sivasss Asoooo13 Kasık agrisi ve adet agrisi gibi ağrı oldu.agzimin tadı yavanlastı arkadaşlar.
Asoooo13 Pollymom benim catlama ignesinin 8.gunu ama zerre belirti yok normalde 14.gun bakın derler ya 6 gün var yani bi belirti olmaması normal mi tutmadı mı ondan mı belirti yok acaba
Pollymom Asoooo13 benim de belirtiler son 5 gündür falan var zaten .günüm geldi öyle arttı belirtiler.
Yasemin0728 Asoooo13 canım bende de hiç bir belirti yoktu bende olmadı sanırım diyodum çok şükür tuttu dua et hep rabbim nasip eder inşallah 😊
Pollymom Asoooo13 ilk zamanlar hiç belirtim yoktu.gunu geldikçe hormonlar arttıkça belirti veriyor muhtemelen.
BuSee_ Adetime 7 gün kaldı eğer adet olmazsam bende katılırım :) bu arada hayırlı olsun ilk belirtilerin ben zaman başladı adet öncesi neler yaşadın?
Pollymom BuSee_ teşekkür ederim :) adet sancısı gibi biseyler hissettim günüme son 3 gün kala.kasikta hassasiyet oldu bide
BuSee_ Asoooo13 kasıklarıma ve karnımın altına hafif kramplar giriyor arada ama emin değilim bu ay klomen hapı ve ovülasyon testi uygulayıp yumurtlama günlerini değerlendirdim
Msy5151 Bende aralıkta hamile oldıgmı ogrendım ilk ogrendıgımde 246 cıktı degerım biraz kasık agrısı var
BuSee_ Pollymom son 3 ü bekleyeyim bende o zaman hafif hafif kasıklrıma kramp giriyor ama neden bilmiyorum
Asoooo13 Pollymom göğüslere birsey oldu mu yada migde bulantısı filan ya bilmyorum ama bazı insanlarda kusma filan oluyormuş bazılarında hiç belirti vermiyormuş
BuSee_ Asoooo13 ovülasyon testi uyguladım 15. Gün yumurtlama gördüm şuan yumurtlamanın üstünden 8 gün geçti adetime 7 gün kaldı 29 günde adet oluyorum senin ben kadar var canım adetine
Pollymom BuSee_ bi değişik ise anlarsin.ben farkettim yani normalden farklıydı kasık batmalarım.var bende bi haller diyordum.