Shuled25 Esraa11 anladım Allah kolaylık versin 💕bende mide bulantısı henüz yok arada adet sancısı gibi vurup geçiyor
Shuled25 Dilan1234 çok geçmiş olsun. 🌷 mide bulantısına muz öneriyorlar. Bir de zeytin diye duymuştum ama zeytini tek sayı ile ye şifasını verir inşAllah Rabbim
yildirimsfamily Dilan1234 sarı leblebi ve maden suyu farklı zamanlarda tabi aynı anda değil. Birde midem bulanacak diyekorkarsanız daha çok bulanır bu bi gerçek gidebilirseniz üzerine gidin psikoloji çok önemli
Dilan1234 İnşllh ya ben tüp bebek yaptrdm poztifi gördm çok şükür ama hep bir tedirginlk var yıllar sonra olunca insan inanmyo bnde kesyi gördm cuma günü doktrm bir hafta sonra gel dedi kalp atışı için
Funda_sahin19 5+3 haftalık olduk arada mide bulantısı midede yanma oluyor henüz hastaneye gitmedim ama dün akşamdan beri belimin sol tarafında felaket bir ağrı var 😒😒
Shuled25 Funda_sahin19 aynen benimde belimin sol tarafında bi ağrı vardı ama geçti çok şükür çok yorma kendini geçer inşAllah 🌷
Bigezipdoncem Anneadayi09 ben de çok heyecanlıyım, 6 +6 oluyor yarın. İnşallah ilk defa bende duyacağım. Çok heyecanlıyım 🤲 ben de duyar mıyım diye düşünüyordum. Sizin yorumu görünce sevindim.