Arelinannesii Kızlar selamlar 19+4 doktora gittik gelişimi 21+5 cıktı kilosuysa 250 gram olması gerekiyormuş bizimki masallah 376 cikti doktorumuz önde gittiğimizi söyledi 🙏 . Benimle aynı olan yada bu haftada hatırladığınız kilo kaç gramdı 👼
Barlisko Arelinannesii benim ilk oğlum öyleydi 4.300 doğdu hep önden gidiyordu sezaryan olmak zorunda kaldım
Selinaymurat Arelinannesii 21. Haftada bende öğrendiğimde 350 gramdı benim bebeğim de önden gidiyor bir bir buçuk hafta felan kadar
babyackgz Arelinannesii 20.haftada 320 gramdı şimdi 33 haftalığız geçen hafta 1888 gramdı 1 hafta geride dedi doktor
alininannesii Yeliz1 benim bebeğim de önden gidiyor 26+5 iz, 1080 gr sizin haftanızı öğrenebilir miyim
Arelinannesii babyackgz meyve ve protein çok kilo aldırıyor canım bolca ye ve ilaçlar çok önemli hepsini kullan
babyackgz Arelinannesii kilo aldıracak şeyleri de tüketemiyorum gebelik şekerinden dolayı, yine sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bakalım
haziranin25i Arelinannesii 21+3 de kızım 439 gramdı 💜 doktorum normal dedi 🤗 32+1 de gittik 1890 gram 44 cm çıktı 🌺 şuan 33+3 deyiz 35 haftada gideceğiz tekrardan kontrole 🤰🏻
esraizmirli Arelinannesii 19+3 te gittim 415 gr dı 🥲 doktorum birazcık kilolu dedi böyle giderse 4 kiloyu geçer dedi gözyaşım pıt😂🤪
Arelinannesii esraizmirli bende gittiğimde 19du tam şimdi o kadar olmuştur belkim ay sağlıkla gelsinler tosbikler 😂
Gizemaltnr esraizmirli 19 haftada detayliya girmistim 470 gramdi 21+6 da 650 ama doktorum hep normal diyor iri bebek falan demedi bana
esraizmirli Arelinannesii amin canım ama korkuyorum normal doğum istiyorum yapamazsın dedi doktorum yani yapılır ama rahimde veya bebekte sıkıntılar olabilir hemde prosedürlere aykırı dedi tabiki Allah herşeyin hayırlısını versin 🤲🏻
gamzelim2234 @Arelinannesii benimkide hep en başından beri önden gidiyor doktor ilerde haftasını yakalar dedi ama nerde bizimki arayı git gide açıyor en son 30.haftada ultrasona girdiğimde 31+6 gözüküyordu ama bir sağlık sorunu olmadığı için endişe etmiyorum ☺️
Arelinannesii esraizmirli benim doktorumda tam tersini söyledi canım rahimden rahime fark var bunu son dakikaya kadar anlayamayız belki rahim esnek cok rahat 4.300e kadar doğurursun dedi .. şuan hamileliğin tadını çıkar ona daha cik var dedi hiç gık etmedik içimiz rahatladı 😂👼
esraizmirli Arelinannesii sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah ☺️ Herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda ☺️