Papatya0605 Kızlar gündüzleri çay içmiyorum kahvaltı harici o da bazen 1-2 ama akşamları canım çok istiyor bi sıkıntı yaratır mı bu ya bilemedim
Kdrytl Papatya0605 bir sıkıntı olmaz canim belli bir cafein miktarı var o sınıra kadar sıkıntı olmuyor
Aslihanilhan Papatya0605 açık şekilde içersen hiç bişey il olmaz Annem sürekli diyo abartma iç biz içmedik mi bak hiç birinize bişey olmadı eskiden böyle şeyler yoktu falan diyo. Çok açık iç bişey olmaz diyo
Derya1453 Papatya0605 valla ben çaycıyım kupa kupa içiyorum çok şükür bebeğimin kilosu gayet iyi sıkıntısı yok maşallah 🧿🧿çok da ince düşünmemek lazım ☺️
Papatya0605 Ayssmom ya doğru tabi baktım da netten bebekte zayıflık plesanta aracılığı ile bebeğin vücuduna girerek gelişim geriliğine sebep olur falan yazıyordu bi sorayım dedim genede😊
Papatya0605 Aslihanilhan öyle yapayım o zaman o googlede okuduğum şeyden sonra bide sizlere sorayım dedim :)❤️
20oz Papatya0605 vlla oglumda sabah akşam 3 4 bardak içiyodum dogurana kadar 3800 bir tosuncuk dogdu 😂için gitsin
Aysesss Hamilelikte gunde 2 bardak çay 1 fincan jahve icme hakkım var tabi cay olarak bitki cayı icsen daha faydalı ama normal cayda da 2 bardak icme hakkımız var 🥰
Papatya0605 Aysesss kahve asla içemiyorum çarpıntı yapıyor normal siyah çay canım isyiyor akşamları tv izlerken özdllikle acaip içiyorum🤣
Aysesss Ozge2805 dogru askında ama illaki iciliyor siyah çaydansa zencefil, ıhlamur, papatya, rezene, kuşburnu, melisa çayları içilebilir🥰 tabi 2 fincan sınırı var
Papatya0605 20oz ahahha ay maşallah çok sevindim buna ilk kızımda hiç istemezdi canım bu bebitomda canım akşamları çok istiyor 🤣
Ozge2805 Papatya0605 evet sizin siyah çay içtiğinizi anladım arkadaşa cevap verdim bitki çayı pek önerilmiyor diye
Aysesss Papatya0605 aman hep iciyorum cok şükür bisey yok dısardan yemek de yedim cips de yedğm canım çekiyor yani napim tabi eskisi gibi degil doyasıya degil az yiyorum
ymc0355 Papatya0605 ben hamileliğimin başından beri çay içiyorum çok şükür şimdiye kadar bir sıkıntısını görmedim etrafımdaki gebeler de içiyor tabi açık olmalı demirden dolayı