zhr38brhn Annişler bu gün yoğun bir şekilde sarı akıntım oldu ilk defa sarıı 😥 doktoru aradım normal dedi bilgi vereceği sırada sancılı bir gebe geldi apar topar kapattık neden olurkii başına gelen var mıı ?
irorkay zhr38brhn benim de var aynen ama benim gebelikten önce de vardı. Endişe etmemeliyiz diye düşünüyorum
btlsrkn-04 zhr38brhn hamileliğimin başından beri var malesef bu durum rahatsız edici oluyor gerçekten ama idrar yollarında enfeksiyon falan çıkmadı doktor olabilir vajina kendini temizliyo dedi ama ne olur ne olmaz diye bir fitil verdi bende bundan çok rahatsız oluyorum
Alinamoms zhr38brhn koku ve kaşıntı yoksa sıkıntı yok bende hamileliğimin başında çok yaşadım ama enfeksiyon çıkmadı herkeste farklı oluyormuş.
Begm zhr38brhn canım akıntı enfeksiyon için üç gün üst üste sıcağa yakın sirkeli suda ayağını beklett vede bir hafta boyunca kurumuş beyaz dut iç günde bir su bardağı tok karnına bir yemek kaşığı kuru dutu suya koy kaynat3dakika sonra ilisin iç ben faydasını gördüm sana da tavsiye ederim