Busratek07 Kızlar iki günden beri ayaklarımın altı hem yanıyor hem ağrıyor başına gelen varmı bunun için ne yapabilirim ? Bu arada 16+4 deyiz
DilekAkkayaYksel Busratek07 benim agrı yok ama yaniyo ayaklarimin alti resmen gece uykudan uyaniyorum 15+3 bende
Kadze Busratek07 al benden de o kadar 15+2yim sürekli ayaklarm ellerim yanıyor ve ayakalrım agrıo bende sebebini cok merak ediyorum zor uyuyorum ateşten
Heather Busratek07 29 haftalığız 1 haftadır bende var bu durum. Sabah uyandığımda basamıyorum üstüne🙁
Busratek07 DilekAkkayaYksel benimde yanıyor yürürken ağrı oluyor sadece sebebi hormonlar dan diye okudum ama napmam gerektiğini bilmiyorum
emelbulbul ben 36 haftalik hamileyim.sanirim sicaktan. ayak.alti yanmasi. agrimasi da yorgunluktan olabilir. agirliktan olabilir
Busratek07 DilekAkkayaYksel valla herkes diyor du yaza gelmesi kötü oluyor diye haklılar mis ALLAH yardımcımız olur 😊
DilekAkkayaYksel Busratek07 aynen ole duyardim bende derdimki butun meyveler yazlari oluyo ne guzel iste tek meyveyle bitmiyomus😂
DilekAkkayaYksel Busratek07 ben sadece meyve bol dir dusunmusutum o zamanlar işin içine girmryince anlaşılmıyo 🙈
Zeynepsara 16 haftalık hamileyim ayaklarımın altı yanıyor bu şekerin yüksek oldugundan dolayı olduğunu duymuştum gerci şimdiden ben klimanın altında oturuyorum bu yazı nasıl geciririm acaba