ece_2206 Merhaba anneler :) Ben covid geçireli 25 gün oluyor ancak kokuları yakından alabiliyorum Sol taraftan koku alamıyorum burnumun bu kalıcı bir durum mudur bir de sürekli tıkanıyor burnum
Aysem- ece_2206 Bizim başımıza gelmedi ama etrafımızda çok var hatta bazı kokuları alabiliyorlar bazılarını alamıyorlar. Yavaş yavaş geri geliyormuş.
Entm_18 ece_2206 evet benim oldu bir zaman sonra geri geliyor bende kalıcı kalacak diye korkmuştum ama çok şükür geri geldi
SeymaK ece_2206 benim de 19. Gün soldan tam olmasa da alıyorum koku sağdan pek alamıyorum ama gün geçtikçe yavaş olsa da alıyorum işte buna da şükür diyorum 😔
ece_2206 Entm_18 ne zaman geri geldi acaba ben kokuları alabiliyorum ama sadece burnumun sağ tarafından alabiliyorum
Esenhafsaduru Gececek o burun tıkanıklıgı gece uyuynca olup aabah kalktgzda oluyor zamanla burun acılıyor :) burnunuza egzersiz yaptrn yarm saatte bir kahve falan koklayın sürekli
ece_2206 Esenhafsaduru öyle yapıyorum*)nane falan kokluyorum ama sanki sadece sağ taraftan koku alabiliyorum normal mi bu
Entm_18 ece_2206 1 haftayı bulmuştu zaten biri tıkalı oluyor sonra tıkalı olan açılıyor diğeri tıkanıyor sonra ıkisi birden açılıyor
ece_2206 Entm_18 benim 25 gün oldu hala aynı birinden hiç koku alamıyorum 😒sadece burnumun sağından alabiliyorum
SeymaK ece_2206 evet var virüs döneminde daha cok balgamlıydı boğazm şimdi o kadar değil ama yine de hala var yani burnumun da bi tanesi hep tıkalı hamilelikte zaten burun tıkanıklığı çok oluyo bi de üstüne virüsü yedik