Ozlemyeni Svg00 ben yasadim kafami duvarlara vuruyodum nerdeyse ama gecti bi sure kullaninca.bol su ictim
Svg00 Sermec27 günde kaç defa kullanıyorsunuz? Bir tane içiyorken bendede olmuyordu 20 gündür günde 3 defa içiyorum ve iğnesini vuruluyorum gün aşırı siddetli bas agrısı yasıyorum
ikizminikler Svg00 fitil olarak kullanmak istediğini söyle doktoruna yan etki hissediyorum de bi çözüm olur belki
Svg00 Sermec27 anladım, benim 200 mg ve üç kere içiyorum, en belirgin yan etkisi bas agrısıymıs zaten
Svg00 Sermec27 ona artık alıstım zaten özellikle iğne vuruldugum gün tansiyon düşüklüğü ve bas dönmesi oluyor
ikizminikler Svg00 tam tersi fitil olarak kullandığında yan etkilerin çoğunu anlamıyorsun o yüzden doktorum bana fitil olarak verdi ağızdan almayla arada fark var diye düşünüyorum
babyberry Svg00 pek tabii değiştirir ağızdan da aldım şimdi vajinal alıyorum hiçbir yan etkisi yok. Ağızdan alırken başımı kaldıramıyordum
bersu benim ağrı değilde içtikten yarım saat sonra müthiş baş dönmesi yapıor bi yarım saat fln ..sonra geçio geçmese olduğum yerlere düşerim o derece dönüo 😥