Gkcesu 10 gun once bende suni sanci ile dogum.yaptm dusuk tehlikem vardi ve bebegimi 37 haftasina kadar tutum ama rahimim aciliyordu kendiliginden 7 cm olmustu doktor 8 de kahvaltini yap.gel dedi suni sanci takti lavma yapti muayne ediyordu surekli 8 de girdim 10 a dogru sancilarim gelmeye.basladi daha serum yariya bile inmeden 4 dk bir geliyordu sancilarim 8 cm.olmustu acikligim ikinmaya basladim ikinirkende muayne ediyordu ebem sanci odasindaydm sonra doktorum geldi dogum sandalyesinde ikindim olmadi yere comeldim ikinmaya sonra sandalyeye ciktim igne vurdu kesik atti 3 ikinmada 12 :40bebegim cikmisti ama rahmimde sıkıstıgi icin gozlerine kan oturdu dogar dogmaz sarılık oldu oksuruk burun akmasi mos mor dogdu sıkıstıgı icin zor bir dogum oldu benim.icin rahimim aciliyordu ama incelme yoktu allah yardimcin olsun ama hersey bir anlik simdi hic birseyim yok evimin islerini bile yapiyorum cocugumla ilgeleniyorum dikislerimde acimiyor artik bir daha olsa yine normal dogururm 😃😃 normal dogumdan korkmayin hersey bir anlik unutuluyor