Annelerinannesi_61 Kızlar benim ilkdefa adetim gecikmisti hatta 14 gün yani 1 gün geçmeyen adetim 14 gün geçti sonra adet oldum gebelik yoktu adetim bitti ama hala adet gibi karnım agriyo sizce neden ? Yine gebelik testi yapsammi
Aysem- Annelerinannesi_61 Kan ver istersen daha net olur hemde kafan rahat olur. Mevsim geçişleride etkiliyor genellikle yada ilaç kullandıysanız oda etkiler.
Berfin2121 Annelerinannesi_61 benimde öyle büyük ihtimal yumurtalıklarınız çok fazla büyümüş ve kise dönüşmüş ondan 14gün geçikmiş ve parça parça gelmesinin sebebi odur kendini atıyor dışarı ve normal döngünüz bozuldugu için regil sonrası agrı görülüyor ben yaşıyorum aynısını şuan yumurtalık gelişmiş yada gelişiyor diye sancı olur bildigim kadarıyla hamile olma ihtimalınız yok hamileyke adet görülmez sadece hafif kanama veye bazı sebeplerden kaynaklanır çünkü bebegin oldugu rahimde adet kanı bırıkmesi imkansızdır
Annelerinannesi_61 Berfin2121 doktor bana zaten içi kan dolu 3 cm lik kistin var demişti omu gitti acaba adet kanimla akar gider zaten demişti doktor
Berfin2121 Annelerinannesi_61 büyük ihtimal size tavsiyem bu ayı iyi degerlendirin sürekli yümurtanız çatlamıyorsa ine veya hap kulanın derim eger öyle degilse akıntınızı ve çinsel istekte artış oldugu günleri degerlendirin o günlerde yumurtlama oluyor veya olmuştur ben ters rahimle 1haftalık ilişkiyle gebe kaldım☺️
Annelerinannesi_61 Berfin2121 ciddi misiniz yaa değerlendiriyoruz sizin peki başka onerdiginiz bbirsey varmı ☺️
Berfin2121 Annelerinannesi_61 Ya bilgim yok da teorilerim var diyelim😂 yumurtlama oldugunda ilişkiye girildigi zaman dölenme olmuya biliyor çünkü her iki partnerinde zewk alıp horman salgılaması gerekiyor o hormonlar siperm hücresini yolculuk boyu güç verip hızlanmasını saglıyor eger o hormon salgılanmazsa yolculuk boyunca yorulup ölüyorlar vb ve hergün degil de bigün arayla yapın biraz içerde hücreler biriksin ve gelişsin hergün hergün ilişki olursa hucreler küçük ve saglıksız oluyor genelde inşalah sizde tez zamanda anne olursunuz