Gigy Gul6161 arkuat uterus benim de ,hafif şekilde demişti doktorum o yüzden işlem yapılmadı ,erken doğum riski oluyor dikkat ediyorum hep ,2 tane de kaybım önceden rahim yapısından değil ama insan korkuyor yine de ,hepimiz sağlıcakla kavuşalım 🎈🙏
Wonderwomen Gul6161 gayet herşey normal ilerliyor hiç bir sıkıntı rahat olun Allah ol dedikten sonra herşey olur . Ona inanın güvenin
Remziye02 Gul6161 benim 22 haftalikken 37 mm idi ben hamileligimin basindan beri progestan kullaniyorum
Gul6161 Remziye02 çok tedirginim doktor 30 dan yukarı olması iyi 33.1 iyi dedi her geldiğinde bakcaz dedi ama yukarı çıkıp çıkmaması önemli
Remziye02 Gul6161 yukari cikmaz gittikce kisalir haftan artikca ondan progestan duzenli kullanman lazim suan hafta icin kisalmasa eger 25 alti kotu die biliyorum
Gul6161 Remziye02 anladım canım eee 16 haftada 33.1 kötümü o zaman yani hep böylede kalabilir kısaladabilir
A2017 Teacherella1 hayır kızımı 39 doğurdum cokta sağlıklı sımdı 4 yasında 2. Hamileyim 20 haftalık hiç bir şey yok sadece normal doğum Önermedi doktorum
drysfk Gul6161 benim 18.haftada söyledi doktor ultrason da gördü şekil bozukluğu var erken doğum riskin olabilir kendini yorma dedi ve progestan verdi sabah 1 akşam 2 içtim şuan 24. Haftaya giriyorum 15 gün önce kontrole gittiğimizde bi sorun kalmadığını ama tedbir amaçlı progestan içemeye devam etmemi söyledi. Çok şükür oğlumuz da sağlıklı inşallah böyle devam eder kucağımıza alırız 🙏🧿
drysfk drysfk ayrıca doktor bu durumun her annede olabileceğini korkulacak birşey olmadığını söylemişti
Gul6161 drysfk Canım bende günde 3 tane içiyorum baştan beri öğle akşam bide yatarken ama sana rahim uzunluğunu ölçüp demedimi baba şuanlık iyi 30 üstünde olması dedi ama kısalırsa diye bianda korkuyorum
Tugcekkkkk Gul6161 valla bana ad falan söylemedi 6+3te bebeğin gelişimi durmuş. Kesenin şekli düzgün değil dedi. Büyük ihtimal düşük yapacaksın ama emin olmak için 3 daha bekleyelim dedi 3 gün sonra gidişimde hiç bir gelişme yoktu ve kürtaj oldum
Gul6161 Tugcekkkkk canım ilk gebeliklerde olabiliyor benimde kimyasaldı ilk gebelik Allah bidaha yaşatmasın kimseye
drysfk Gul6161 yok bana herhangi bir ölçüm söylemedi 😕 ama dediğim gibi 2 hafta önce sorun kalmadığını söyledi cumartesi tekrar kontrolümüz var bakalım ne diyecek 🤔
Cutebaby Bende de var da, gebelik ilerleyince ne şekil olduğu tam belirlenemedi. Sezaryen doğum yaptım bebeğimi kucağıma aldım çok şükür 🤲