MomD baby3_ canım risksiz olanlar Bile 30-32 gibi tüm hazırlığını bitiriyormuş öyle okudum yani burda böyle bir durumun varsa ağırlaşmadan yavaş yavaş yap bence
Tugcekkkkk baby3_ geç bile kalmışsın. Hazırla bence. Olurda bebek erken gelmezse ayda bir yeniden kısa programda yıkayabilrsin ben öyle yapacagım
Melek44 baby3_ peki evi nasl tasıycaksınz riskliysen ve serklajlıysan hc bişeye dokunma hc riske atma başkalarına yaptır bu süreçte işlerni
mavikelebek_ baby3_ cnm bende serklajlıyım 32. Yapcam hazırlığı . İlk doğumum 29 haftalık olmuştu ondada yapmamıştım daha 40 gün küvezde kaldı zaten o sıra yaptım oda yapma ve çamaşır yıkama işini
baby3_ MomD canım bide ilçeden ile gitme durumumuz var çünkü burda yenidoğan yoğun bakım falan yok doktorum burda yapma riske atma diyo bizde yavaştan ev falan bakıp gitmek istiyoruz . Zor işler ya ☹️
baby3_ Melek44 yok kuzum dayalı döşeli aylık ev tutcaz nasipse turistlik yer olduğundan antalyada bulunur ev dedik
baby3_ mavikelebek_ canım ben evimde olmayacağım için hazırlanıp gideyim diye düşünüyorum da emin olamadım
Aloneanqel baby3_ canım ben riskli olmadığım halde 29. haftamda hazırlamıştım. Bence sende şimdiden ufak ufak hazırlan
Senemada baby3_ canım benim riskim yoktu 30 haftada hazırladım çantamı 32 haftada suyum geldi ve ikizlerimi doğurdum 😔
Senemada baby3_ solunuma bağlılar canım birinin çiger gelişimi iyi diğer bebişimin kötüydü yavaş yavaş toparlanıyorlar 🤲🏻🤲🏻