minikcivcivim Kızlar 7 cm kıstım var ve kanamam vardı dün doktor doğum kontrol ilacı yazdı bugün de kendi doktorum duphaston yazdı. Yanlız ezcane bana tarlusal verdi nette araştırdım aynı mi diye çıkmadı duphaston ile aynı mi tarlusal kızlar?
minikcivcivim dugmeninannesiii yok canim adet oldum 1 asalımda 5 inde bitti 6 sında tekrar başladı ara kanama oldu 7 cm kist olmuş ilk doktor doğum kontrol verdi bu kendi doktorum du buda kesinlikle onu kullanma o ağır dedi duphaston yazcam dedi ezcane bunu verdi anlamadım araştırıyorum çıkmıyor bilgi edinemedim birtürlü.
Defnederen dugmeninannesiii benim bugün 7. Günim adet olmadım hâla kac günde sökülür tarlusalı ilk defa kullandım
minikcivcivim babyberry doktor duphaston dedi ama ezcane bunu verdi canim nasıl olucak şimdi ya kanamam da var
dugmeninannesiii Mizgin2020 kist için genelde doğum kontrol ilacı verilir canım. Dupustonuda ben adet düzenleyici olarak kullanmıştım. Tarlusalıda adet olamadığım zamanlarda kullanırdım.
minikcivcivim halitefe şuan adetim yani ara kanama yaşıyorum duphaston dedi doktor ama bunu verdiler korktum canim ya kullanayim mi
halitefe minikcivcivim bence bir sakıncası yok görevleri aynı ama için rahat etsin istiyorsan doktorunu yinede ara
minikcivcivim halitefe numarası yok bebeğim olmazsa kullanayim hani söktürücü olarak geçtiği için korkuyorum zaten 16 gündür devam eden kanama var
minikcivcivim balperisi_71 aynen öyle kuzum ama şükür geçti şuan daha iyiyim yarın kontrole gidicem yine bebeğim kist ne durumda diye bird eilacim 1 aylık ezcane 12 lik vermiş yarın bitiyor ilaç onun içinde gidicem inşallah küçülmüştür 🤲🙏🌹
minikcivcivim MihricanA anladım canim ben kanama kesilsin diye kullanmak gerekiyordu birde kıstım var eritmek için verdi sanırsam