Aleynakalkar Merhaba gebeliğin son ayında olup doğuma sayılı günler kalan anneler sizdeki belirtiler nedir ben Bugün iştahsızım yediğimden tat alamıyorum canım ne istiyor bilmiyorum wcye cıkıyorum hemen birsey yedikten sonra sizde durum nedir
Mihre Aleynakalkar Aynı şekildeyim,hiç tadım tuzum yok. İştahım gitti ve bağırsaklarım fazla çalışır oldu.
Busraveminisi1 Aleynakalkar 35+7 yim canım sürekli bir halsizlik var enerjim yok bel bacak ağrısı var sürekli tuvalete çıkıyorum karnım sertleşiyor bebiş kasığıma baskı yapıyor ara ara batma oluyor hatta sıçratıyor beni ve gece uyuyamıyorum
Aynurr16 Aleynakalkar ikinci tremestrr daki enerjim geri geldi benimde sadece geceleri uyuyamıyorum ağrım oluyo bağırsaklarım gaz doluyo gur gur ötüyo onun dışında bi belirti yok sanki iki ay daha içer de duracak on günüm var oysaki 😂🥲
Aleynakalkar Mihre gerçekten öyle bende bir şey yediğim de hemen wcye cıkıyorum ve Bugün iştahsızlık başladı canım ne istiyor bilmiyorum doğum Yaklaştığı için mi acaba
Ztrkgul Plump27 Ay sorma ya pastalar kekler pizzalar dans ediyor gözümde zor tutuyorum kendimi niye böyle oldum anlamadım
Aleynakalkar Aynurr16 bende de gaz çok oluyor Karnım ağrıyor tuvaletteyim sürekli midem bir tuhaflaştı Bugün benimde 10/15 gün var 🤷🏻♀️
Busraveminisi1 Aleynakalkar valla gün sayıyoruz artık ama sonrası da ne olacağı belli değil yeter ki bebeğim iyi olsun da dayanırım diyorum ne yapayım😌🙏🏻♥️
Busra3 Aleynakalkar Ben aşırı iştahlıyım 🤣 midem küçülse de beynim bedenim ye diyor ısrar ediyor 😄 9,5 kilo aldım son bir ayda kaç kilo alırım bilmem. Hareket kabiliyetim sıfıra yakın 🙄