mlsmrtgl Asunn21 kim uyduruyor bunları merak ediyorum 🤷🏻♀️ Deli gibi severek yiyorum cinsiyetimiz erkek.
1PrensAnnesi Asunn21 ikinci oğlumu bekliyorum ilkinde tiksindim ama bunda yiyorum bence alakalı değil:)
Sevvals23 Evet, kokusuna dahi tahammülüm yok. 30+4 deyim ve sadece tek tiksindiğim yiyecek tavuk. Yemedim yemiyorum hala. Ve erkek bebişim olacak 🙏🥰
Angelsmom Asunn21 yumurta ve tavuktan tiksindim hamileliğimin başından beri tavuk hala yiyemiyorum yumurta yiyorum bebeğim kız 👧🏼 bence pek alakası yok tamamen hurafe 😊
aysiin Asunn21 kişinin bünyesiyle ilgili canım 1 tane oğlum var hiç mide bulantısı tiksinme yaşamadım şuanda kızıma hamileyim bundada aynı hiç tiksinme mide bulantısı olmadı
feyzos Kızımda tavuktan tiksindim şimdi oğlum olacak inşallah tavukla bir sıkıntım yok 😊 kızıma hamile olduğumu kimse bilmediği zamanlarda midem bulaniyodu açlıktan da olur diye ağzıma tavuk verdiler ve tavuk benim için bitmişti 🤦😂
A_Alparslan Asunn21 benim etten çok midem bulanıyor kokusu vs öggg erkek çocuğum… Tavuğa gelince gebelikten önce daha çok yerdim şimdi olmasa aklıma bile gelmiyor tiksinmedim ama aslaa aramıyorum da hatta kokusu midemi bulandıryr bazen
Tazeanne0 Asunn21 yok canım aşermeler cinsiyet belirlemez eski kadınlar teknoloji gelişmemişken ultrason yokken kadınlar böyle anlarmış söylenti gibi bir şey canınız bir şey çekerse vücut onu ister vücudda ne eksilirse onu yerine koymak için o yiyeceği ister bunada aşerme deniyor bir şeyden tiksinmekte tam tersi hormonlardan kaynaklanıyor 😊
zynpcknn Asunn21 Benimde öyle aşırı midem bulanıyo tavuk etinden kırmızı ette öyle bebeğimin cinsiyeti erkek ama ablamda hamileyken tavuk etinden tiksinmişti midesi bulanıyordu onun bebişide kız o yüzdn alakası yok