Sema29 Kızlar 28 haftalık gebeyim göğsüm den ara ara sıvı geliyor ve sızlama var ne yapmalıyım sizin basınıza da geldi mi 😞
Hd8 Sema29 aynı durumu yaşıyorum bende erken oldu maalesef . Kaynamış ılıtılmış suya pamuğu batırıp gögsünüzü sileceksiniz. Tekrar pamukla kuruladıktan sonra gögüs ucu kremi alıp kullanın. Her akşam yapıyorum. Şuan baya rahatlattı
hakanebru_ Sema29 canım süt bezleri oluştuğu için oluyor o korkulacak bir şey değil yani merak etme göğüslerin süt üretimine başladı
Bebek-geliyor Sema29 bende 17. Haftadan beri oluyor normal durummuş doktorum öyle dedi ama göğüs uçları ile oynanmamalı göğüsler ellenmemeli dedi erken doğum riskini arttırırmış YouTubede bununla ilgili videolar var. Doktorunuzada danışın.
Baybymucize Sema29 benm 15.haftamdan beri sıvı geliyor sıkmadığınız sürece zararı yok öyle demişti doktorum
Bebek-geliyor Sema29 30+6 dayım. Yine sıvı oluyo ama göğüs ucunda kuruyo biraz akar gibi değil artık.
Bebek-geliyor Sema29 evet doktoruma da sordum normal demişti. Herkeste olmuyormuş 17-18. Haftalarda baya sıvı geliyordu böyle hafif yapışkan gibi sıvı şimdilerde geliyo az bişe ucunda kuruyo o kadar.