Kızlar bende herkes gibi herkesin doğum hikayesini okuyananlardanım benimki ilkden dolayı planlı sezeryandi 21 mayıs sabah 10 da hastane de olmam istenildi gittik tabi bende aşırı heycan ve korku vardı neden hiç bilmiyorum daha öncede başımdan geçti ama 2.de daha çok korktum öğle namazımı kılıp duamı ettim ve bekliyordum saat 1.30 da doğum için beni aldılar tabi aklım 2 yaşındaki diğer oglumda ameliyathaneye girdim ve kalbim boğazımda atıyor ve dua ediyorum hep oradaki hemşire kızlarla sohbet ediyordum doktorum gelene kadar beni çok stresli gördüler ve kafami dağıtmak için hep sorular soruyorlardı bana anestezi uzmanı geldi 45 yaşlarında biriydi ve bana gülerek ne bu suratsizlik dedi bende güldüm korkuyorum dedim titriyordum sonra iğneyi yaptı bana sonda takıldı ama ameliyata başlamadılar hemen çünkü benm korku ve heyecandan tansiyonum 4e düştü ve beklediler ve anestezi bu sefer biraz kızdı böyle olursa zorlanırız dedi kötü geçti o yüzden ameliyatım doktorum da geldi sohbet etti felan sonra oğlumun sesini duydum sağa sola bakıyorum nerede ne zamn gösterecekler diye sonra getirip yanağıma koydular pamuk gibi yumuşacık ılık bisey değdi hemen gitti sonra dikişlerim olurken ara ara daldım galiba neden bilmiyorum odama çıktım bebeği emzirmek için çabaladım ama geç kaltim ayağa 6 saat sonra kalktim bu seferki ameliyatım nedense çok ağır geçti 2 gündür hala yarim adım atarken ağladım sürekli bugün ıyiym 3.gün ama diğerinde bu kadr agrım olmadi ama ilk gün uyuyamadım 2 de yattım 4 de kalktim bi daha uyuyamadım ama bebeğimin başına oturdum onu izledim saatlerce parmağınla yüzünü okşadım 💞💖 bana da kısmet oldu buraya doğum hikayesi yazmak 😊💖😙