Sebiha35 cihan01 vallahi ben doktora bugün sordum günde iki üç taneden fazla yeme sen biraz kilolusun dedi ban a😄 38. Hafta da başla dedi
tugce_25 [silindi] Hamileliğim zorlu geçiyor kovitte geçurdim belimde hasar bıraktı bide hamilelik ağrıları eklendi yediğimi çıkartıyorum
[silindi] tugce_25 her hamilelik te bel agrısı olur emin ol küçük doğan bebeği büyütmek daha zor bnmde cok bulantım var ve sürekli kusuyorum prilam dr diye Bi ilaç kullanıyorum o biraz tuttu beni doktoruna Bi sor
tugce_25 [silindi] kullandim prilam korona geçirdim orda da belirttim bende bel ağrısıni hasar bırakti hicbir sekilde geçmiyor hafiflemiyor ağrısı
YazeeL Ninam sanırım az az içmek için olabilir bide sancıdan üzerine dökülme falan olmasın diye mi acaba 🤣🤣🤣
YazeeL cihan01 hurma sayısı tek rakam olsun demişlerdi çift oldu mu kilo aldırıyormuş tek oldumu şifa veriyormuş. 🥰 ben yemişken tek rakam yiyeceğim mesela
cihan01 YazeeL evet haklısınız tek yenilmesi hem faydalı hem de sünnettir günde 5 adet yeterli bence fazla yiyince tokluk hissi oluşturuyor geçen gün 13 tane yemiştim başıma ağrılar girdi şekerim mi yükseldi ne😂😂🤣