Glz15 Kızlar merhaba , daha önce bi kanamadan kaynaklı kürtajım vardı . Pazartesi beta yaptırmıştım 522 çıktı bugün tekrar gittim 502 olmuş . Herhangi bir şikayetim kanamam yok sizce durum nedir ?? Yine mi düşme veya kürtaj olacak ??
Duygukocc Glz15 malesef canım sağlıklı bir gebeliğin yok muhtamelen sonlandırılıcak betanın yükselmesi gerek düşmemesi lazım
flowers Glz15 ayni yerdemi yaptirdin canim ayni yerde yaptirmana ragmen dustuyse deger sagliksiz olabilir
sehrengiz_8 Glz15 canım değerini aynı yerde yaptırdı isen evet sağlıksız gibi duruyor bir de ilk gebeliğin değil galiba yine mi düşük ya da kürtaj dediğine göre
Glz15 sehrengiz_8 evt önce gelişmedi istenilen gibi sonra kanama oldu . kürtaj ile alındı bu 2. Olacak araştırma yapılmalı artık neler yapmalıyım bilen varsa aydınlatsın ??
irorkay Glz15 kimyasal gebelik olabilir canım. Beta hcg düşüyorsa genelde öyle oluyor ama sen yine de kan tahlili ver ve doktoruna danış
sehrengiz_8 Glz15 canım ben de gebelik kaybı yaşadım kürtaj olalı 50 günü geçti bildiğim kadarıyla bilgi vereyim bünyesinde genetik bölümü olan bir hastaneye gidin ve trombofili paneli isteyin eğer kan pıhtılaşmanız varsa bu testle ortaya çıkar kürtaj olursanız şayet çıkan patolojinin sonucu önemli genetik olarak hem eşinize hem kendinize baktırabilirsiniz. Ancak tüm bunların yapılabilmesi için gittiğiniz hastanede genetik bölümünün olması gerekir araştırıp gidin